Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji to posten BiH gradanin ima milion KM?
Nemora to biti u markama,može i u kašikama
Ima kako nema, to ti je poslovni partner od Hadzibajrica, Lejle Ceric i Suade Hadzic, svi iz opstine Stari Grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ovo je ministar unutrašnjih poslova BiH kojeg je imenovao Alija Izetbegović. Nije ni čudo da je cijela država opljačkana i uništena.
Uhapsite službenike Granične policije Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Ovom se treba sloźiti doźivotna i zaboraviti ga dok ne krepa
ma ja ne smije tužilaštvo da radi po zakonu kada su umjesane elite,ali zato ima malom Mujici život da uništite ako nije platio račun za struju ili odvoz smeca.
Obicno kada se priblizi visina kazne koja je vec predodredjena grupama par-excell.krimosima pripadnicima elitnog kriminalnog miljea upucuju se zahtjevi za pustanje te ukazuje na toboze proceduralne greske itd,itd.. cenex,jaja u prahu i ostalo s pocetka rata kao sitnice kao pocetak ZASJENILE su djela agate kristi i drugih blagih spisatelja krimi romana,jednom rijecju da nije ovakvo pravosudje gdje ce lik brzo vani imali bi svake god.nobelovu iz knjizevnosti za best-sellere
kako je glupa raja ovdje..vidi se da ste besposlicari i da vam treba marku dati dnevno za kafu i da supljirate..klix vas j.ebe svaki dan sa bombasticnim naslovima a vi se debi.li lozite haha MILION KOSTA KAUCIJA,ODNOSNO STAVI SE VRIJEDNOSTI NEKRETNINE(STANOVA,POSL.PROSTORA,AUTA i sl)Tu kauciju moze dati porodica,rodbina ili neko trece lice koje ce garantovat da osoba nece otici iz drzave.
sta ce ga ba pustiti uz kauciju kad frajer vec hoda po gradu?
Nase tuzilastvo je smijesno dizu optuznice bez dokaza... Dalida burzic treba u zatvor za montiranje optuznica prvo ove pa memic itd itd...
Bravo SDA.
Kako je moguce da covjek koji je vec jednom pobjegao..da ga pustaju.. Ovo je bas luda kuca
Pustiti ga pod uslovom da ga Bakir i Sebija zamijene u zatvoru ali u istoj celiji.
E za ovakve je raja ginula
@070193 pa tako ti je.. Sav onaj premazani olos je krao lopatom dok su ljudi ginuli
ako nije tolko sakupio ne treba ga ni pustiti...
Ova stara varalica i protuha je u top 10 naj SDA lopova !! Kad tad, ce cijeli bošnjački narod shvatiti da je SDA u svakom pogledu zločinačka organizacija !!!!
Advokat će reći ....novac je skupljen od donacije prijatelja he he
prevšio čoek sto stanova na sebe i sad daje 4 stana za kauciju. Sprdačina od suda i sudjenja.... Ukrao si, uhvaćen si i haj sad u zatvor da radis drustveno koristan rad 20 godina, a stanove vratiti drzavi!