ejbgajarane
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
01.11.2018.
Komentari
526
Komentari korisnika
Ovi uhljebi od inspektora su gori od Korone !! Zatvorice i posljednjeg privatnika koji nije pod zastavom SDA bandit COMPANY , Uskoro se zbog ovih idiota nece imati nigdje ni kifla kupiti a kamoli nesto kvalitetno pojesti !
SVIJET SE BORI ZA SPAS COVJECANSTVA OD KORONE, A KLIX SE BRINE STA OVAJ ŠATORSKI DEBIL NOSI NA REVERU
,OVAJ UBIJEN STO JE POKAZIVAO KARIKATURE,STA JE SVE DODIK LAJAO PA JOS I U PREDSJEDNISTVU ,AFERIM BOSNJE ..
Fudbal je utociste za Retarde, a ovaj kapitalac retard ,ce tek kada pokupi glavom gelere skontati, da se borio za neciju lovu od Gasa,Nafte i sl.
Samo su ove nakaze gadljive ,isto kao i Nacinalisticke bitange
MIG 21,29 ,,NAJVISE PLASE SRBIJANSKE PILOTE,JER ONI DOBRO ZNAJU DA SU TO KANTE SA RUSKIH V. OTPADA,I DA JE SVAKI LET NA NJIMA IGRA SA ZIVOTOM !! PRIJE 30 GODINA UKRALI SU IZ JNA 27 KOMADA OVAKVIH NOVIH AVIONA I SA100.000 VOJNIKA SU IZGUBILI SVE RATOVE KOJE SU ZAPOCELI !! .SADA IMAJU 3.500 VOJNIKA BEZ REDOVNE PLATE,I BEZ MORALA ,I BEZ MOGUCNOSTI DA UBIJAJU , PLJACKAJU,,SILUJU, I VRSE GENOCIDE
Jedino što je ikada bilo simpa u HDZ jeste Kolinda (pogl, Tudzman njušku) !! I ona ko fol napada Željku,ali savršeno dobro zna da je Željko naj HR Bih autoritet,i najjača zaštita svim Hrvatima u Bih ! A što se tiče njegovog ulaska u koal. sa ova 2 najveća Bošnjaćka mega razbojnika,pokazat će se kad tad zašto se to moralo i trebalo ! Ne zaboravite Željko narod izdati neće !!!!!
Zbog bali Bakir gestapoa vec godinama osim njegove servis bande,više niko normalan ne otvara firme. Izetbegovući će dokrajčiti Bošnjake.. Ne znam šta
Zato što su "vlasti"na svim nivoima pa naravno i policijskim u frontalnom i brutalnom ratu za fotelje i budzet lovinu,a sve drugo će se riješiti ,samo ako se riješi samo od sebe ..
Crnačko ciganski komlexi