Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po slici sam na prvi pogled pomislio da je u pitanju saslušanje nekog manijaka u sudu. Kako izgled može zavarati.
Moze se reci da je manijakalno citao knjige
Lici na Dzedaja poput Kaleta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kenan Šljivo je sigurno jedna od najstručnijih osoba u svojoj profesiji (odsjek Filozofija, uža oblast Logika) kako će se snaći na upravnom mjestu ja to ne znam u svakom slučaju pozdravi za njega, ženu Adnu i Prof. Ibrulja njegova mentora. Drago mi je zaista da je jedan takav čovjek i dekan fakulteta.
Kenana dobro poznajem, družili smo se na mahove i na nevolje više smo razmjenjivali mišljenja o knjigama - da budem iskren. Žao mi je što na FF nije i osoba T.O. pa da se tim iz "Inkubatora" posloži po profesionalnoj stručnosti. Kenan je inteligentan i znat će o kome se radi i ko piše ovaj komentar.
Čestitke Keno, puno uspjeha u daljem radu na FF.
Bravo profesore zasluzio si!
Fotografija je grozna što ne mora značit da ovako izgleda. Po referensama trebao bi 1 strani jezik da akrivno govori za početak. Studenti kojima je predavao, edini su mjerodavni da ocijenjuju dotičnog. Ima ona stara s vana gladac a unutra jadac.
HAMO VIDI MU GLAVE
Najjaci asistent kojeg smo imali. Obrazovan.. rijeci teku iz njega, a nije glumio nadrkanog
Jel bila neka ljepša slika našeg Kene.... Ovdje koda je sa aftera
Ja mislio nesto se desilo na fakuletu ali slika me zavaral
Reko presuda nekom psihicu sto je isjeko komsije sjekirom
Dan Aykroyd na slici...
Đe se Aykroyda sjeti 😂😂😂 Fakat!
E jeste sliku izabrali...svaka cast..kontam neki pedofil na sudjenju
Lik isti Sokrat.
Filozof …odijelo ne cini covjeka, ovaj je pravi.slika je u originalna ovaj slijedi ono sto misli.
Isti Čombe
Drago mi je zbog ovog covjeka.