Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tu fajede..vi razgovarate sa Dodikom.. onje partner u svakom razgovoru... skokne malo do Rudsije Turske onda mallo do Brisela ..a vi prricate o nekakvim "sankcijama..ko god posjeti BIH opet razgovara sa Gospsodinom Miloradom Dodikom ko da nista nije reko... ucinio kao da se nista nije dogoilo ..samo se konkretan djela pikaju ovo je sve supljak...bez rezulatata.
DENACIFIKACIJA u rs-u je jedini način da se dovede u red taj dio naše BiH!! Isto tako i u FBiH se moraju lopovi pohapsiti.Njemci su to prošli nakon 2.svjetskog rata i postadoše najjača ekonomija u Evropi.
Ti zaboravio da je Dodil izabrani clan preajednistva BiH, i covjek koji ima vecinu u RS. Ako pricas o nekim reformama u BiH, ne mozes ostaviti Dodika na klupi kad drzi pola drzave i drzavne zakone u svojim rukama.
To ti je objasnio lijepo Čanak: "Aleksandar Vučić i predsjednik Srbije bi morao dolaziti svake godine u Potočare i trpiti poglede. Jednog dana bi to prestalo, kada bi se ljudi uvjerili da je to iskreno." Ne traži se od tebe da budeš 'unižen' nego iskren. Posljednji puta kada si bio tvoji mediji su digli galamu da je na tebe pokušan atentat jer si dojurio iz Srebrenice pred kamere bez daha pa čekao minutu da kreneš sa pričom. Kao da si trčao bježeći, a ne došao autom.
Zabrana putovnja u EU
Ovi iz EU vazda zabrinuti 🤨
Ukinuti vize
Nova sabkcija Njemačke: Dodiku zabrana pjevanja na svadbama i sl.
Ma sve hapsi redom dosta vise vrzmanja. Za što hapsiti? Ma imaju aferima i previše nije teško.
Mrš više i vi i vaše sankcije
Ma jebale vas vase sankcije...to je ravno vasoj visedecenijskoj zabrinutosti
Ništa novo. Srbi su i u Prvom i u drugom svjetskom ratu bili "Serbische banditen". Zamišljam film kako Her Šmit u djedovoj uniformi lovi Valtera po Sarajevu, uz pomoć Bakira i Komšića.
Ko ce im radit prljave poslove ih a dok se nase budetalije jos dvadesetak tridesetak godina zaduze ima da nam sva prirodna bogastva otmu
/tuzna-vijest-za-bh-fudbal-preminula-bivsa-reprezentativka-bih Merima Bujak Tri i četri doze do tromboze!!!
Imaš Šmita koji mu jednostavno može zabraniti kandidovanje i politički angažman na predstojećim izborima zbog ugrožavanja dejtonskog sporazuma..kakve sankcije kakvi bakarači
Puna je rs Dodika ,sankcjonisati sve koji rade na rusenju drzave i protiv zakona .
Tako je!!
Svaka čast