Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio problem mjesec juli ili august? Smijesno je ovo. Hrvatsku su odmah nakon godisnjih odmora prekrizili i proglsili opasnom zonom.
Jadnici diktatorski. Ali mogu još malo, do 26.9..
Problem je u nama sto se ne vakcinisemo i pored sto ima vakcina
Pa šta ima veze, opet se može ući ukoliko ispunjavaš jedan od tri uslova. Važno je da nisu potpuno zabranili ulazak iz BiH, a ostalo je OK.
Ološ fašistički!
prvo nam kredite odobre uz uslove da se proglasi pandemija (putem testiranja) ...pa da nas mogu proglasiti visokorizicnom zemljom :)
Objavit rat Njemackoj i protjerat druga Titu, pardon Schmidtu
Inače im dolaze u Sarajevo milijuni Germana godišnje... AHAHAAAAAAA
Nemacka proglasila BiH otokom :D
Popusi mi njemačka cijela, hebem joj i Maj*u i Raj*u
Zaboli me, ne planiram dolaziti u zemlju gdje moram cetri puta sedmično vaditi test ako nisam uboden
Manite se Bosne vise,imamo šumu i vodu sto niko nema na svijetu.Dudlajte nam
Pa ovo važi već 3 dana, vi sad objavljujete...
To klikše, samo oštro!🤣
Sta ces.Mogu kako hoce.
Ma ja,kad je dovoljno radnika iz BiH tamo odmah visokorizicna zemlja,kad bude trebalo jos ukinuti ce visokorizicno...
Ovi koji nevjeruju da postoji virus nemoraju poslovati preko granice. Sad ljudi iz BiH moraju u karantenu i tome nema kraja... A ekonomija ionako KO
Eto krezube lole. Jeli se netreba vakcinisat? Sta sad novonastali farmaceuti ? Treba li se vakcinisat? Samo zabrana izlaska svim nevakcinisanim. Sto normalni da budu kaznjani zbog njih?
Ti si vakcinisan, zaštitio si sebe. Što ti smetaju ljudi, koji neće da eksperimentišu na njima? Tebe treba zatvorit, a hranu ti ubacivati ko' životinji.