Zam
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
28.08.2017.
Komentari
3007
Komentari korisnika
Mi nismo ni male bebe sto se tice sadake kakvi ce ovi bit. Samo dajte nam pomozite, dajte nam pomoc, oruzje, hocemio u Nato I EU. pa nema dana da ne kukaju.
a koliko ono kod nas kosta litra ulja ? Kog boli dupe za ovom profuknjacom.
samo nek nisu sujedi i komsije. Ne bih zelio da prave lom po Bosni zbog pobjeda doticnih mada ce to isto sTnje radit i kad izgube.
ode legenda a vratonje, tuljani i stakori na politickoj sceni ce zivjet 100 godina. Sto ga ne zamjenise.
Zbog vas radim za situ placu od aprila a sve je otislo do 100 posto. Nije niko ni nas zalio. Citav svijet ste unazadili a postali ste gori sadakasi od nas a ovo vam je samo pocetak.
i sta sad ? Da i mi slavimo ??
ne ucestvujte vise nigdje. Evo sta ste vi i Putin uradili. Cijeli svijet st ugrozili a ovo je samo pocetak. Sta je sledece? Narod ce pocet umirat od zaraznih bolesti kao za vrijeme drugog svjetskog rata zbog neimastine i nehigijene jer ce sve cijene otic u nebesa i nece se imat sta i sa cim kupovat.
Taj gost je pripadnik oruzanih snaga BiH. I dok god Laktaski Tuljan na svakom mjestu siri mrznju o Bosni ovoga ce bit. Zalosno je sto je toliko omladina u srpskom entitetu toliko zarazena mrznjom prema svakim ko nije pravoslavac i ko je za Bosnu. Zadnji nek ugasi svjetlo u ovoj vukoHebini.
Kanada do pobjede. Samo zbog štakora Milanovica.
Kanada puno srece i do pobjede. Za humaniju sam zemlju a ne za nekog ko u svakom trenutku pokusava poniziti druge nacije.