Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da su Srbi zaboravili kako su po snijegu i kiši ostavljali kuće i stanove u Ilijašu, Vogošći, Ilidži, Hadžićima..... Rusi će ih navući i ostaviti nama.
mnogo psiholoških faktora na strani Bošnjaka... bila bi velika greška da se upute u takvu pustolovinu.
yenicer...ti si prvi djikan koji je priznao istinu da su srbi iz sarajeva sami otisli i da ih niko nije protjerao!Aferim momcino, tako treba samo iskreno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Radnicka klasa u Rusiji nema za hljeba kao ni mi, a srbi trce za njima ni sami ne znajuci zasto.
Bosnje ce vam vratit za sve x puta ako se zakuha. Lete glave i lete traktori preko Drine. Mislim da cete u najmanju ruku izgubit i ovo sto ste silom i genocidom dobili a vas veliki voda svoje smrdljivo dupe ispalit na prvi IMT.
Koliko Rusija ima uticaja na Balkanu određuje zainteresovanost Zapada, bolje rečeno, spremnost da taj njihov uticaj suzbije. U situaciji kakva je danas u svijetu i u organizaciji UN, velike sile često trguju uticajima radi ostvarenja zacrtanih interesa. Tako je javna tajna da su SAD trgovale sa Rusijom Afganistan za Čečeniju (naprimjer), što je klasična trgovina geopolitičkim sferama. Tako je i u slučaju Balkana, gdje Zapad može suzbiti Rusiju ako ima interesa.
Ne pise Newsweek vec pise M.Selimovic u rubrici Reagovanja!
Boli nas briga, nije nas strah, SDA radi na sigurnosti, Bake ce borit za nas! Kao i sve ove godine do sad! Ili da kralj prevede: spremajte se za ahiret, dobra djela cinite, isclanite se iz SDA da gore ne odgovarate za to.
Ovaj putko da malo bolje promisli nikad ne bi dozvolio da se slika sa medjedima, ispada smjesan mali kepec na vrhu jedne velike drzave.
Sve su ovo realne prijetnje i biće uvijek na ovim prostorima kad tome dodaš da će ovo pročitati prosječni glasač jasno je da će i vječno vladati nacionalističke stranke što samim time znači da će nam biti ovako i gore uvijek...
Srbi crno vam se piše BiH, Turkey, Croatia, Albania, Kosovo Sandžak. NATO, USA, CANADA AUSTRALIA V RUSSIJA SMRDIJA? Tkz RŠ KAPUT!!!!! Züruck Sandžak und Sutorina ende.
Srbi crno vam se piše BiH, Turkey, Croatia, Albania, Kosovo Sandžak. NATO, USA, CANADA AUSTRALIA V RUSSIJA SMRDIJA? Tkz RŠ KAPUT!!!!! Züruck Sandžak und Sutorina ende.
3WW uzrok povampirena vlahadija NATO USA CANADA AUSTRALIA V Rusija Srbija?hahhaaha.
3WW će se desiti radi vlašine, srba srbina Milorada Dodika. Ti si Milorade pokrao milijarde pa da ne bi bio sad obješen javno daj da ja izazovom ovdje rat da bi to prikrio a lijepo ćeš se izvuć odavde čim se zapuca samo pazi da te ne obore. Rusija nikada nije bila prijatelj prema BiH. Srbijica će da dobije po nosu od NATO opasno su se zamjerili ako dođe do mogućih sukoba na balkanu. Niti jedni narodi ne izazivaju konflikt kao ta izopačena stoka.
BiH je već davno podijeljena država... Čak ni bh muslimani RS ne doživljavaju kao svoju državu
Noćni vukovi nisu prijetnja muslimanima jer ne mrze muslimane, a evo dokaza https://www.youtube.com/watch?v=NqJvqMMcLuM
Samo pozivam na jedinstvo Bosnjaka, pazite kad Newsweek pise o tome ,oni to rade na osnovi izvjestaja inteligent service,tj. CIA i drugih spijunskih organizacija , naravno mi dobijemo samo malu porciju izvjestaja. Ali ne zaboravite Bosnjaci Bosna nam je jedina drzava . Zato pamet u glavu jer rat se sprema nama
@potocari Jedina solucija a prvi nećemo da razbijemo takozvani RS. I Da vratimo Sandžak BiH. Pa čak ta j SUTORINA je u mogućnosti što su pokrali od nas i završiti sa njima zauvijek. Rat se sprema ali nisu Bišnjaci naivni ima da ih sataru.
@potocari ratuj care, meni dosta. Prosao Majevicu uzduz i poprijeko. Samo udrite, al recite kad pocinje da se mogu ispalit odavde na vrijeme, i rahat se vratiti na svoje kad zavrsite.
Mi ne bi znali da Ruske podivljale seljacine podrzavaju krvolocne opancare iz Genocidnog Djikanistana i na svaki nacin urusavaju BiH, da nam Newsweek nije to rekao.
Nije ovo 1992 , mogu nas povući za saćira i reći ding dong !..