Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je na obicnom srpskom narodu da se probudi i ovo sprijeci inace kad rat izbije bit ce im prekasno
Moze sto da ne samo pazi ovaj put nisu devedesete i nismo goloruki
Djecko Ristoooooo kunem se sutra da zapuca, tebe bi trazio i javno na Instagramu Live sjekao komad po komad eto koliko si ti spreman za sjecu moj Ristooo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Oni napravili genocid i za to nagradjeni teritorijem. Rs
A gdje to stoji Francuska? Kukavički je, se sakrivati iza Mađara i Slovenaca.
To vi pravite Evropu podjeljenom. Što Mađari i Slovenci podržavaju poljoporivrednika, to nisu nikakve značajne snage.
Srbi smirite svoje divlje pse sjetite se kako je prošlo Mongolsko Carstvo uništiće i vas i vašu pitominu i kulturu dok ne dobiju i od tuđih i od vaših po nosu.
Sve to opozicija podrzava, samo sto im je krivi sto ih SNSD nije ukljucio u donisenje prijedloga zakljucaka. Da su protiv ostali bi i glasali protiv. A ne ovako, napustili sjednicu zbog uvreda a ne zbog dnevnog reda. Ista su to govna, samo sto EU i svijet pusta ih da rade sto hoce jer nece drzavu sa vecinski muslimanskim stanovnistvom.
Pravni mehanizam na sve ovo je sljedeći, Denis Zvizdić kao Predsjedavajući Doma saziva Predstavnički dom sa minimalnim kvorumom od 22 i da prostom većinom konstatira da je RS izašla iz Dejtona i da se donese Deklaracija o proglašenju Republike Bosne i Heregovine. Tada Međunarodna zajednica mora sazvati novu Konferenciju što je od Dodika do Šešelja srpska mora jer će se na sto sada staviti i presude da je RS genocidna koje nisu bile u Dejtonu.
Znate kako izgleda u očima evrope ona juce sjednica u rs? Evo ovako: isto kad mi gledamo neko sranje u Africi i samo preletis preko naslova!
Nema se tu sta ocekivati od EU i bilo koga sami Bosanci se moraju obracunati sa fasizmom u rs cijena ce biti visoka ali dok se Bosanska vojska ne zaustavi na Drini mira nema sve drugo je iluzija.Sa Srbima niko nije mogao mirno ni Hrvati ni Slovenci ni Kosovari ni Crnogorci pa nece ni Bosanci tek kada bude Oluja kao u HR onda je mir.
L'Europe a permis à Sarajevo d'être assiégée pendant près de 4 ans et l'agression a abouti à un génocide contre les musulmans de Srebrenica, qui était une zone "protégée" par les Nations Unies. Si les événements des années 90 se reproduisent, l'Europe ne sera pas épargnée. Les Bosniaques laissés pour compte ne font pas confiance à la communauté internationale, en particulier à l'Union européenne. Ici, l'Europe est appelée la "vieille pute".
Da se moze ubijat na *tebe hocu tebe necu*, opljačkaj, zapali.. sutra bi oni zaratili, ALI NEMA TOGA VISE!! Nije ovo '92!!
Tek sad opozicija nikad neće da pobjedi, I najlosiji rezultat u istoriji glasanja će da ima sljedeće izbore
Sada smo na raskrsnici ili napraviti mirnim putem zajedničku državu u kojoj će nam svima biti dobro ili zaratiti i možda se razići, možda poginuti, možda izgubiti i ono što imamo. Rat je najgora opcija ali itekako moguća, nažalost.
Evropa kasni kao i obično...
Ukoliko nemate politicki utjecaj onda se i povucite skroz iz bezveznog razglabanja i situaciju prepustite snagama na terenu i onima cija se srpsko-ruska politika ne svidja.
Bolje bi vam bilo srbadijo da se medusobno poubijate nego da opet na nas krenete nece vam pomoc ni pomoc rusa ni amerikanaca pun je nama klinac vas i hrvaata vasih zlocina genocida silovanja paljena istrebljena i jos se sad ovdje kofrcite ko ste vi da se vas ista pita nakon svih tih zlocina nas nama ako krenete samo vas Allah spasit moze
Ljudi misle evropa luda bosna zivi od MMFa kaka rusija kaka kina dodo se poigrao sa njihovim novcem a svi znamo u evropi i svijetu bolje ubij covjeka nego drzavni novac takni sad kad ga osinu nece znat jel poso il je doso nece mu padat vlast napamet kake granice kake pm konjino sitan si ti da se igras sa velesilama !