Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokenjao se Zlaja na agresorsko-genocidaške politike.
Evo i slucajnog prolaznika !
@gooUser1605658542 Isto su Ibro i Mehmed iz Gorazda Hrvati koji sjede u Kantonu kao Hrvati. Prica ti nema veze sa zivotom. Od zemalja imas Belgiju Nizozemsku pa ako hoces Svicarsku razdjeljene po kantonima i svaki kanton bira u vladu predstavnika Iz italijanskog Talijana Iz francuskog francuza iz Njemackog Nijemca. Ovaj Hrvat nenadić moze bit i Srbin i Bosnjak i Bosanac i sta god hoće isto kao Ibro i Mehmed sa pocetka price. Ovisno od dnevnopolitickih potreba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je, Zlatko. Objasni srednjovjekovnim moždanim sklopovima šta je naša Bosna i Hercegovina♥️
Radit u Bingu za 5 stoja i svaki dan makaroni i pašteta e to je BiH danas ako si ponosan na tavu bih skoci odma sa zgrade
Kod nas Argeta ili u Srbiji Carnex , nije to razlog da zapostaviš suverenitet svoje države koju sa dvije strane agresori napadaju, da nema EU i USA jeo bi ti Carnexovu paštetu i zadovljno hvalio Lukašenka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je bar komunizam , ee kad bi opet bio, da ne moram slusati ove lazi i gledati gladne ljude
Jadna djeca kojim ovaj luđak predaje.Čovjeka niko ne šljivi a da se dodvori nacionalistima iz sda iznosi laži i blati Hrvate a on je ko bojagi socijaldemokrata.Žao mi je Zlatko nećeš uspjeti valjda si skonto zadnji dana da kuknjava više ne pali u EU.
A sta ako ne budete u pravu. Pa to bratstvo jedinstvo ili bolje receno BiH po mjeri jednog naroda ne uspije jer Bosnjaci budu osokoljeni pa uzmu sve sebi privilegije, pa se zbog toga opet zarati. Ko ce ici u rovove jel sinovi od SA politicara koji ovih dana atakuju na sve srpsko a posebno na srpsko pravo na autonomiju unutar BiH ili opet zatrovana sirotinja koja je povjerovala u to vidjenje bratstva jedinstva i Srba kao krivaca za sve lose sto je u BiH.
Na ovoj slici Zlaja i sahovnica, oso Zlaja u Hrvatsku da sere po komunistima. Misli Zlaja da je svaki Hrvat ustasha. E moj Zlaja, znas ti dobro da su hrvatski komunisti i partizani, zajedno sa ostalima, krvarili po Neretvi i Sutjesci da bi ti danas srao po njima. Sram te bilo.
Zlatko Lagumdžija je boljševička i komunistička konstrukcija.
Dok god nacionalne stranke imaju većinu biće konstitutivnih. Ali BiH nemože ni korak u EU ako se nepromjeni izborni zakon da hrvatima bošnjaci, srbi i drugi nemogu birati predsjedničkog predstavnika. I Makedonija je promjenila ime jer im je EU važna. A kamo li izborni zakon. Jedino ako neki nežele u EU ali to moraju objasniti svojim biračima.
Zlatko je zlatno dijete komunizma. Njegov politički angažman u aktualnom vremenu je besmislen, izuvev računice neke. Nije iz radničke porodice da bi bio socijaldemokrata nit je dovoljno nacionalno osviješten da bi bio desnica. Čovjek voli sebe, napuhani hedonista. To je ok. Ovo je vrijeme hedonizma ko skonta prije bolje će se snač.
A boljsevika i izjave....
Po logici koju je zastupao dr.Lagumdžija, može se i RS reći da se prolama od multietničnosti imajući u vidu da udarni termin na Rtrs-u ima Hrvat Mato Đaković, da je ministar zdravstva Bošnjak Alen Šeranić, da je savjetnik Predsjednika RS-a Bošnjak Dževad Galijašević, da je već treći mandat ministar Hrvat Anton Kasipović, te Bošnjak Denis Šulić iz SNSD-a potpredsjednik Skupštine RS...
Zna on, komunjara stara
Ravnopravnost je 1 čovjek 1 glas. Kod nas se 1 čovjek broji kao 5 drugih. To je sve, samo ne demokratija. To je dejtonska luđačka košulja koju vlastodršci koriste za enormno bogaćenje svoje ,,svite"
Lijepo što je ovaj govorimo u Zagrebu pred cijelim svijetom. Nema više skrivanja, svi su mogli čuti. Biden i Plenković će lijepo srediti Bosnu, nema nimalo dvojbe. Zato Bošnje i jesu u panici.
DOBRO JE SLUČAJNI PROLAZNIČE.
"novi gradonačelnik Sarajeva, grada u kojem danas oko 80 posto glasača su Bošnjaci."....Pa sto ne rece ljudima koliko je Bosnjaka bilo 1990 u Sarajevu, pa im odmah reci na svojoj"gradzanskoj konstrukciji" Kako se zove etnicko ciscenje
Mislio si reći kopilad.