Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast većini hrvata koji su se borili za BiH kao i gospodin Željko Komšić 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Željko Hrvat...šališ se?
Samo pobjeda Komšić. Onda blok svega. Živi bili pa vidjeli. Nikad više mržnje.
Sta drugo ocekivati od UZP stovatelja. Zao mi je nase brace Bosanskih katolika, koji su castan i posten narod. Vijekovima smo zivjeli zajedno, postovali jedni druge, dok nisu dosli zlikovci koji nas zavadise i podijelise. Probudite se castni, posteni i dobri Bosanci i Hercegovci izadimo na izbore i otjerajmo gamad iz sva tri naroda...Zivjela BiH, zemlja svih njenih naroda!
ovo je oduvijek bio nepristrasan i profesionalan portal koji nikada nije nametao jednostrane stavove ... i onda je dvizac umotao cokoladu u papir...
Maloprije na tv naidjem na program s ovim njenim proklamovanjem za govornicom, promijenim ga brzo ali i tih nekoliko trenutaka bilo je dovoljno da vidim da je nazalost, seljanchura.
biram gradjansku drzavu i gospodina Komsica vise nego ikad ma mu vam legitimnu
HDZ do istrebljenja ide ali na štetu svoga življa.
Zavnobih to kaze ni srpska ni hrvatska ni muslimanska već I srpska I hrvatska I muslimanska ... ionako svrsavate na zlocinca tita I njegov rezim pa eto podsjetite se na njihov amanet
Ova ljaksejuša Krišto, njena stranka HDZzzzzz i šef joj Čović uporno čine antiustavne i antidržavne aktivnosti i od države BiH se zahtjeva da ovakve radnje zaustavi i sankcioniše. Schmidt naravno opet gluh, ćorav, garant putuje po skupovima skupa sa ona dva terenca bnd-ovaca. Krištavskaja na ruskom, čimbenica Kremlja Z.
Kako god da je zvali, ona je opstala i postojaće zauvijek. Vas je sve manje a nas sve više, tako da su vam sve manje šanse da je razvalite. Uskoro građanska Republika Bosna i Hercegovina.
Uzp sljedbenici na aparatima, vec poceli bulazniti. Bosanski Hrvati koji vole svoju domovinu se trebaju ograditi od ovakvih ko što je ova Čovićeva sluškinja. Ona radi za njegov interes.
Ovakve izjave samo idu na korist Komšiću, ovakve izjave sve će više radikalizovati situaciju u zemlji, zar više nije dosta zbog nekoliko poena da nas držite sve u robovlasničkom društvu, uzeli ste novca za 10 generacija, možete li nas pustiti da malo normalno živimo?
HDZ Hrvati ocekuju da mogu da horgijaju , pljackaju i blokiraju BiH, a da se svi prave da to ne vide i dadnu im sta god traze i poljube ih u braz.
Ovu kravu nije vrijedno ni komentirati. Naučila govor napamet pa je strah i stati pričati da nebi zaboravila..
Hrvati se sigurno nisu borili za ovu zemlju
Gospodjo Kristo, borili ste se za dogovor iz Karađordeva, sve te blic pobjede su dogovorene jos tamo, ČUVAJTE REPUBLIKU SRPSKU. Eto za sta ste se borili
Gospodo (Bošnjaci). Kraljevski grad Jajce su oslobodili Hrvati, a danas ste vi tu većina. I iako je u BiH Hrvata najmanje, oslobodili su (zajedno sa HV) Drvar, Bosansko Grahovo, Glamoč, Šipovo, Kupres, Mrkonjić Grad... Vi ste procentualno najbrojniji u državi a uzeli ste ništa. Dejton je spasio Goražde, Oluja Bihać, itd
nisi naravno u pravu, prvo ste Jajce izdali i predali cetnicima a zajedno smo ga oslobodili. A do oluje ne bi ni doslo i ne bi bilo uopste drzave Hrvatske da se Bihac nije odrzao. Sve to vi znate vrlo dobro samo se pravite blesavi kao i ova ofucana lopovcina kristo.