Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Davorin Primorac, zet Dragana Čovića, inače direktor BHANSA-e, poznat po gala večerama od 300.000 KM, plaćenih iz budžetskog novca oličenje je HDZ-ovih kadrova i njihovog načina upravljanja institucijama BiH.” Ovi virusi nas ubijaju, ovi. Koronu cemo nekako i prezivjeti, ove nikako.
Virus je procirkulirao,dobili smo kolektivni imunitet,kraj je korone.
Hvala Bogu pa se smiruje :)
Svi su isti....sve koje pominjete zamotajte u jednu kesu i....posto necemo i ne mozemo nista, bar ih zamotajte i stavite na isto mjesto, jer oni se u javnosti specijalno pred izbore DOGOVORENO svadjaju da izazovu djeljenja medju narodima. Privatno....Oooo, oni se fantasticno slazu jer sve svoje poteze medjusobno dogovaraju, a sve zbog vlasti koju realno, potpuno kontrolisu zahvaljujuci nasoj gluposti. Zavadi pa vladaj.
Ovi brojevi ne štimaju... Nešto ovdje nije ok. Nemoguće je za 2 sedmice suzbiti val... Prosto nemoguće, ali ramazan ide, valja glasačima i ovcama ugodit.
Imal gripe uopce pitam za druga?
Moze li mi iko ziv objasniti kako je prije 7 dana bio haos jer je bilo 2000 zarazenih, a na grafikonu 2 zadnji mjesec ispade da nismo nikad presli 1000 a ne dvije...
Da si bolje slušao i učio u školi, te da nisi brzoplet, vjerovatno bi sam mogao zaključivati i analizirati podatke. Naslov kaže: "Kretanje pandemije u Kantonu Sarajevo". 2000 zaraženih je bilo u cijeloj BiH.
statistika samo iz domova zdravlja a eurofarm, al tavil itd se ubise od posla
Zasto su ublazili mjere kad jos pada, ne zeli vlast da dode do nule. Broj hospitiliziranih nije se prepolovio a ublazili mjere, nije broj novozarazenih jedini parametar koji odredi stanje pandemije.
Hmm... mjere ili smo manje- više svi već bili zaraženi? Ja znam možda još samo pet-šest ljudi koji do sada nisu bili bolesni.
Da je SDA na vlasti u Kantonu rajvoSa, rekli bi "nećemo glumiti državu".
Pogledaš brojke i jasno je da nema zaraze u kafićima nego na radnom mjestu.
Aha, a nitko ne ode na pauzu na kaficu, ili ne ode na piće poslije posla?
Mozemo zakljuciti kao i svake godine da pad oboljelih od onoga sto se naziva infekcija disnih organa treba prepisati Proljecu, dolasku lijepih i suncanih dana. A ne boci, kako to geyc zeli da vam proda. Jer vidjevsi da jedan ,,informaticar,, stoji iza plandemiye, nova boca svako 6mj vam ne gine. McAfee, Norton, Kapersky, Avira 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005... 2021.