NovusHominum
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
04.05.2013.
Komentari
1541
Komentari korisnika
Gdje je mjesto za kolica za bebe?
Ima intersevanje za vakcinaciju, ali za odredeni tip vakcina, vlast je izdala gradane sto nisu nabavili vakcinu koju zele gradani.
Zasto ste onda uzeli kredit od 600 miliona od MMF-a, seri na grudo mjesto.
Sad se sjetili da olaksaju gradamina. Da je bilo iz pocetka u domovima zdravlja do sad imali duplo vise vakcinisane.
Ovaj birao vakcinu, I ja imam pravo da biram vakcinu koju hocu, do tada necu da cujem da mi neko kaze idi primi vakcinu.
Zato u Izraelu broj hospitaliziranih raste a vecina odraslih je vakcinisano. Sar-CoV-2 ne razlikuje izmedu vakcinisanih i nevakcinisanih.
Prvo tebi i klixu za viruse nema lijeka nego tretman. Drugo vakcina stimulira tijelo da pravi anti-tijela u proces koje traje danima, a ove tablete imas anti-tijela u krv u roku od 45 minuta.
''Naučnici se pitaju što je pošlo po zlu u zemlji u kojoj je 80 posto odraslih osoba primilo dvije doze vakcine.'' Naucnici nisu uzeli u obzir da u britanji umrlo 1935 osoba po milion stanovnika a u israelu 735 osoba po milion stanovnika, drugim rijecina u britanji vesina koja trebala umrijeti od korone umrla u kraci period, dok u izraelu to rade polako na duzi period.
''Dijetetičarka Samantha Cassetty iz New Yorka objasnila je da bi prosječna 40-godišnja žena mogla izgubiti pet kilograma u dva mjeseca kada bi hodala sat vremena sedmično.'' ovo rijecenica je laz, 1 kg sala = 7700 kalorija, 1Km hodanje po ravnici = 55 kalorija, 140 Km treba hodati da se izgubi 1 kg sala, da izgubis 5 kg trebas kodati 700 Km znaci svaki dan 11.7 km, to je 2 sata brzo hodanje svaki dan.
NE raste Sars-Cov-2 virus na nevakcinisane, nego kontrolisi turiste koji solaze u Sarajevu i povratnike iz godisnjih odmora, gledaj na uzrok a ne na posledice. forto isti si kao novalic bez mozga.