Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je imao muda i izbacio dodika iz vlasti a ti si mu dao sve sto je trazio kao i covicu fikrete abdicu
za dodika je ovo invalidna struktura vlasti i on slavi sto sda nije u vlasti jer je od ovih dobio sve sto je zatrazio.
Ništa ovaj nije uradio, što Bakir ne bi isto mogao uraditi. Ali eto nije uradio, nije im dao sve što su oni zaželili. Konakoviću ako je za tebe uspjeh voditi državu, tako što ćeš neprijateljima sve dati što zažele, onda nećeš je dugo ni voditi, jer je neće ni biti. Samo se iskreno nadam da će na kongresu SDA konačno doći do promjene, uključujući odlazak Bakira, pa da konačno možemo se nadati nekoj promjeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Rekao bi da se razumije u Politiku ? Profesor Tjelesnog odgoja...
Bakir je u Neumu mogao izdati i imati sve, vi ste izdajnici ponizili i sebe i narod
Sta kaze ovaj salabajzer Konakovic, u srpskom svetu ce biti 5 miliona bosnjaka koji ce moci ici na baklavu jedan drugome
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Reci mu reci mu bake...da nije tebe nebi bilo bih haha
Ma frajer se dočepao fotelje i državne sise i samo bleji po svijetu. Džabaluk gdje god krene. Toliko "sastanaka" a rezultat toga 0 (nula). Sastančio po drugim državama da ga ambasadori podrže da nebi ostao bez fotelje. Polako sine Bakir je stari lisac, doći ćeš ti njemu na megdan... Pa onda reci da je nemoćan i patetičan... Fahro ti već rezervisao mjesto pored sebe... Živi bili pa vidjeli...
100% u pravu za Bakira.. ma svi to znamo ali zatvaramo oci i usi
Zekan...
E moj Adžija nema Hadža u tebe. Nek nam je Bog na pomoći ove tri godine. Nadati se da nećeš napraviti puno štete i da će se moći popratiti kad ti odeš sa scene.
Baketov sat otkucava zadnje sekunde, tik-tak, tik-tak .... Jbg. teško mu je priznat da je gubitnik a još teže se pomirit s tim .... GOTOV JE ...
Ovo neki skup SDA luzera, gledajuci komentare.. hajde eto, Bakir nas je super unistavao desetljecima, sto ne bi i trojka godinu, dvije. Ostaje cinjenica: ne moze nas trojka za 100 godina unazaditi koliko je Bakir sa svojom zaostalom i kriminalnom SDA uradio. Dakle , Bake je prvak ( u izaji i unistavanju). Konakovic treba jos puno sirnica pojesti da bi stigao umornog Bakira.
E moj Dinokio, da smo malo politicki pismeniji kao narod, sa takvim izbornim rezultatima i muljazama narod vam ne bi ni dozvolio da napravite vlast. Dobio si jedva 10k glasova, premijer tvoj koji je prodao povratnike i kojemu su braca vojnici RS-e zasjeo na premijersko mjesto a ni njegovo selo nije glasalo za njega. Prodali ste neprijateljima ovog naroda i Zemlje i sto su vam trazili i sto nisu. I onda govoris e necijoj nemoci i bezobrazluku.
....Ti da imas imalo obraza, taj obraz bi bio jarko crvene boje...
Za Sda glasaju ili lopovi ili glupani. Normalnom, poštenom se povraća od Sda.
Samo se riđana trebaju riješiti i sve će biti OK, ipak je to daleko najača bošnjačka stranka.
Bježi keru čovićev hvataj se kozlića i štrika, a ni za to nisi.
Za sve bivse SDA-ovce koji su slavu i bogatstvo stekli u toj stranci na isti način kao i tadašnji mentori, a sada doživjeli katarzu pa im je jedina reklama pljuvati po stranci koja im dade sve i bez koje ne bi bili ono što jesu je licemjerno i isključivo priča za neškolovane ljude i općenito za one s nižim IQ-om!!!
OKTROIRANI I NAMTNUTI SU TEK 29% BOŠNJAČKOG BIRAČKOG TIJELA, A OD TIH OKTROIRANIH SAMO 3 NAKA POLUPOZNATA LIKA SU OPET NAMETNUTA DA IZGURAJU TZV. IZBORNU REFORMU I TO SVE NA MARFIJEVE MIŠIĆE. U SVAKOJ NORMALNOJ DRŽAVI NN (NAMETNUTI PREGOVARAČ) MOŽE BITI TEK PREDSJ. MJESNE Z.. GLAVNI JE FOL DA JE ČOVIĆ NAMETNUO DA NIKŠIĆA VIŠE NI KONGRES NE MOŽE SMIJENITI U SDP-u SVE DOK NE IZGURA TZV. IZBORNU REFORMU.
🔹Neka ode SDA , pa neka dođu i gori!🔹 prenio nam je jednom jedan "neovisni" ( 😆😆😆) novinar na FACE TV !
Koliko su bosnje glup narod kad konak9vic ostro uvijek ide prema sda a blago prema rusiteljima drzave ,to nije normalno.ok je konkurencija ali drzava mora biti ispred
Bravo i opet ces pobijediti, a Bake izgubiti, botovi crknite haha