Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas ne interesuje hoće li Srbija priznati zločin ili će ga ipak negirati, mi se moramo postarati da mi ne zaboravimo, a naša djeca da nauče, šta nam je to Srbija učinila u komplotu sa domaćim agresorom! Sa zaboravom dolazi i ponavljanje zločina! Neka je vječni rahmet i smiraj dušama ubijenih od strane četničkog agresora!
WOW moram i ja da pocnem o tim "četničkim agresorima" da pricam da malo nakupim lajkova.
@Dornauszieher Dragi Bošnjaci, upravo pričam o ovakvim tipovima "genocidnih troprstaša", kao što je ovaj ulojeni smrad @Dornauszieher! Dotični se ne usuđuje prihvatiti katarzu i odati poštu žrtvama zločina, nego bezočno derogira značaj i razmjere počinjenog zločina!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne razumijem zasto negirati nesto sto je dokazano!? Ajd sto lazu svijet, ali sto lazu sebe. To mogu samo srbi.
O gdje si Komsicu,gdje ti je jaran Radonjcic,hoce li biti nafake,mislim vama,nismo mi ni naucili...
Ljupko , poljubio te moj Čupko .
jade jadne jeste jadni,srbi su nebeski narod
treba vas poslati natrag na nebo, sto prije to bolje:)
konju jedan pa čitav svijet zna da ste to vi uradili isto kao što ste i srebrenicu dogovorili sa klintonom tako i markale i tuzlu ,sve to srbi a idrugi znaju konju jedan
šta je za njih 100 godina. o Kosovu lažu 500.
.... da se nikad ne ponovi..... da se nikad ne zaboravi.....
ovo je dno dna od komsica da preko ovih tragicnih dogadjaja pokusava da sakupi koji glas pred izbore, ima je priliku neki dan da nesto kaze o tome na sastanku sa oricem i zrtvama ali se iz samo njemu znanih razloga nije udostoio pojaviti
Ma to je narod bolestan nebeski bolestan,oni su spremni ici toliko u svoje lazi da ce pocet negirat da im je slobodan milosvic bio prijesednik a da seselj nije nikad imo stranku u smrdiji a kacevanda da nije nikad ni postojao.Zlocinacka organizacija pput alcaide pod nazivom SPC i SANU su zlocinacke organizacije koje treba pod hitno zabranit ili neutralisat.Mislite da bi pravoslavni narod toliko ispo zlocinacki u proteklom ratu da nije bilo te dvije zlocincke organizacije slobo karadzic mladic su obicni pijuni u tim zlocinackim organizacijama i svi ostali koji su okrvavili ruke na komsijama po upustvima zlocinacke orkanizacije pod imenom SPC i SANU...
to im je u krvi, pljuvanje po zrtvama... od hiljada granata koje su pale po gradjanima Sarajeva i BiH oni bi da neke pripisu nama??? I to one koje su najvise krvi prolile... Bolesno.
Ma oni popušili u Kosovskom boju al im omladina i dalje živi u uvjerenju da su tamo pobijedili jer ih vlast redovno lažu u stilu Dobrice Čosiča.Sad da pitate u Srbiji 1000 djece uzrasta 15 god ko je pobijedio na Kosovu svi bi rekli srbi.To je narod da te bog sačuva.Blago onima koji nemaju posla sa njima.
Svi su oni ista gamad. Joj kad se sjetim kad su ljudi hvalili Vukica da je primjer modernog politicara i nekog liberalnog Srpskog lidera. Sve dok nismo vidili kako Vukic se pretvara u Srpskog Heinrich Himmler-a cim se zakuha.
Gdje si populisto,nisam te odmah prepoznao.Ja jalovog demagoga i .ovana.
ne zaboraviti zločin
Rekla na jeftin nacin, nije se ovo ocekivalo od Komsica