Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljigavac ostaje ljigavac
Kanton radi ono sto mu je u nadleznosti. Nije nadleznost grada natalitetna politika. Mislim ok potez je bio da se pomogne ali sada kada oni koji rade sto trebaju da rade, vise nema potrebe da se sa lokalnog nivoa izdvajaju pare i za tu namjenu.
I mi smo nasu odgojili poslije rata,ispatili se,bez jednokratne,imate sad platu i ti i zena pa odgajajte i placajte,sad bi ovi neradnici i obdaniste dzabe,a platu 3000 do 5000,pa eno Njemacka bujrum.
@sifra22 bas si sifra...natalitet se potice drugim mjerama,daj ljudima posao,regularnu platu,a ne davat porodiljama 1000km.pa u njemackoj nije toliko za zene koje nisu radile,vec je oko 250 300 eura.za one koje rade 66%od plate unazad godinu dana.ne moze u bih porodilja imat 1000kma plata joj bila 900km.nidje veze.da me feministkinje pogresno ne skontaju samo, a i ako da,meni svejedno...a ove sda jeftine poene nekom drugom prosipat
pa on je i uveo tu naknadu za novorođenče, prije njega nisu dobijali ni karanfil. Sad odjednom SDA šalje kritike haha
bravo Fudo, pa vec primaju 1000 od kantona, sta hoce brate dragi 2000 ?
Sram vas bilo. Tako neljudski.
Dobar Fuad...
Sve dok je ovcica, nece falit vune.