kepec
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
24.09.2019.
Komentari
384
Komentari korisnika
Ovaj zenicki SDA se bas dobro trudi zadnja tri izborna ciklusa da izabere sto goreg kandidata.
Ma nebi SDA nikad.
Jel ovo onaj gazija sto je sve pozitivno uradjeno tokom komiteta za normalizaciju uspio da vrati na gore nego sto je bilo prije komiteta? Kazu o umrlima sve najbolje, nek se napucaju znate vec cega ti sto to tako kazu. Samo najgore o onima koji su mislislili za zivota da su veci i od boga i od nacije.
Ljudi su otplatili dugove ali sud ne obradzuje podneske u normalnim rokovima. Neke i po 10 mjeseci nisu pipnuli, a normalno im je za neke da uzima 2-3 mjeseca. Sve sto treba da urade jeste da protokolisu dokumentaciju i posalju bankama nalog za deblokadu i nisu u stanju ni to da urade. Zbog toga na blokiranom racunu stoje sredstva od sponzora koja klub ne moze da koristi jer je racun blokiran te tako dovode u pitanje normalan rad kluba i placanje tekucih troskova.
Kaze nije napravila nikakve promjene i onda u slijedecoj recenici da jede manje porcije a prije toga da je pocela da trci i hoda. Bulvalno osnove da kreira kalorijski deficit i da mrsa.
Ovi su sampioni u prijetnjama. Godinama prijete, a Izrael ih godinama gazi i kod kuce i na strani. Gaze ih kao Sarajevo Zelju, non stop.
Reci mi da je utakmica namjestena bez da mi kazes da je utakmica namjestena.
Kaki voditeljica kao i vecina ovih novokomponovanih starleta. Niko joj ne prigovara odlazak iz braka, prigovara joj se dugogodisnji kurvaluk koji ova starleta odobrava.
Koji genije je preveo “dune” kao “dina”.
Sve neki komentari izdajnici, vidi im njuska, ovako, onako. A danas Dodik place za SDA.hahah. Neka se dogovaraju i treba da se dogovaraju.