Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
250 000 ih ima i sve manje će ih biti u BiH. A on neka svetkuje. Gotovi su.
Daj Klixse nemojte zamajavati narod.Vidite da vec dva dana, niko od koalicinih partnera Trojanera..nije ni zucno..Javiooo.. Razbjezali se po privatnom sijelima kafanama Budjelarima nesmije Covicu nijedan ma Na Megdan.
E, tada ti gotovani ova tvorevina. Valjda si toga svjestan. Tek onda nemš ni državu ni ništa. Lako je sada pisati po klixu, vlja se tada suočiti sa posljedicama. I zbog takvih S i H ovo ne doživljavaju kao državu.
Bosanski katolici biraju vlast u Hrvatskoj, jest vas tudjman j.bo nema sta...
Daj Klixse nemojte zamajavati narod.Vidite da vec dva dana, niko od koalicinih partnera Trojanera..nije ni zucno..Javiooo.. Razbjezali se po privatnom sijelima kafanama Budjelarima nesmije Covicu nijedan ma Na Megdan.
6,75% Sprcotrokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor dok kmeče o ugroženosti i majorizaciji žele bošnjacima upravljati. Samo zbog toga na izborima obavezno za DF, SBiH ili SDA glasam. Uhvatile ustašhe pravo furseta od kako su nametnuti trojanski dezerteri iz Kasabe na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi gore proglasavaju dan RS neradnim , OVI katolici kada su izbori ne rede ., svako na svoju stranu vuce ....i niko nece da bude BOSNJAK samo muslimani...i jel ovo drzava ili skupinteresnih zajednica koji obitavaju na jednom prostoru...ni u cemu nijesmo jedinstveni , koliko u NEradu!
ako bude u Americi neradni dan gdje hrvatskuh katolika ima oko 1,2 mil onda cemo i mi vrlo rado napraviti neradni dan takodjer cemo urgirati za brazil gdje ih ima oko pola miliona, takodjer i u cileu gdje ih ima cca 200000.. sramota da cile radi radi na dan izbora u Hrvatskoj
Bogami kod nas je radni dan, a on nek proglasava sta hoce 🤣
Nema nade sve dok ovakvi ne budu sjedili u zatvoru gdje im je i mjesto.
Konacno je "legitimni bijednik" sazreo za tuzbu protivustavnog djelovanja. Hoce li neko podnijeti tuzbu????? SDFA MAFIJA???Mozda im je ovo prllika ako se uz njihovu pomoc opet ne "izgubi" dokumentacija.kao nekad. Kakav jad i bijeda.
Ovlasti po kantonima tj drzavama su dogovorili koalicioni partneri sda i hdz jos u ratu. Ko je jamio jamio. Tako i sa rs. Sve ispod radara postenog svijeta. Za temeljnu pljacku. Zato imas 15 policija a sveucilista ne za im se broj da stite takav sistem
Je teško biti jači od ove države 😆
Ne može Kurton bit' jači od Države, niti Bosanac Čović može bit' Migrant iz kurtonske Hrvatinićevske.
Prioritet br.1 u BiH treba da bude ne EU,ne NATO vec popis stanovnistva koji je ionako zastario nakon 10 godina od zsdnjeg popisa 2013 pa da se vec jednom vidi koliko koga i cega ima...da neki koji sebi daju pravo na trecinu i vise vlasti "smire buhe" i uvide realnost na terenu.
Ono kad parazitiraš na leđima susjedne države i onda im se još sprdaš da ti je svetkovina da im biraš vlast. A oni da ih plaćaju
konjoglavi dzabe ti je kad vas ima jedva 7% i u buducnosti ce vas bit da cete moc da stanete pod jedan suncobran
Tužno je kad si stranac u vlastitoj si i vlastitih predaka domovini samo zato što te je kupila susjedna država lažima i podvalama.
Sud, tuziteljstvo, advokati, papir, olovka i krivicnu podnijet protiv ovog gospodina.
Bolje vam je da se borite da ostanete u toj trecini u BiH... kako je krenulo jos malo pa cete klupe dijeliti sa Romima i Jevrejima.
Uzalud vam trud svirači !!!! Opet će u predjedništvo B i H neki novi Komšić !!! A ti sine Dragane samo si bosanac , nikad nećeš biti pravi Hrvat !!!