Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali snsd je osvojio 42 općine u RS i 3 u Federaciji..
@fbUser1597166792 Pazi najezde SNSD botova i boostanja pluseva na njihove komentare. Placeni clanak, a?
Pobijedili smo u 42 opštine u Republici Srpskoj, 3 opštine u Federaciji. To je više nego što su HDZ i SDA zajedno osvojili u Federaciji.
Vrlo jednostavno , primio u svoje redove lopove iz sds-a i ovi sad kradu za njega. I na to se svodi sva priča.
Pa ona Sanjica poslanica iz Doboja najvise gladova iz u BiH u Doboju. Ima ona rijesenje za to... Proglasis dodika Bogom (tobejarabi) i eto ga
Pazi najezde SNSD botova i boostanja pluseva na njihove komentare. Placeni clanak, a?
Vrlo brzo će se ukinuti RS. Provjerena informacija sigurno... EU će ukinuti je do 2023. godine, takve su prognoze... U BiH će biti 3 pokrajne i 2 distrikta Sarajevo i Brčko , a pokrajne neće biti nacionalne. A na vrhu države će biti EU i nećemo imati tročlano nesposobno predsjedništvo
JA SUPLJE: "UVJERLJIVO SLAVIO" a izgubili sve vece gradove. Sada bahati baja vlada samo u veukojebinama koje imaju samo po jedan ulicni semafor. A ovi onovinarski botovi mogu prodavati lazi i cetnicku propagfandu nekom drugom.
Dodik??? Ili je totalna budala ili je genije. Uspjeh 4 vorke je 0.Sinoć je naN1 napravio sve nas budalama.
nešto sumnjivo mi ti beojanje u Doboju
Dokaz sta je Obren za Dobojlije
@Banja Luka ima 170 000 stanovnika ??? "stanovnika" ??? Mali je broj tu stanovnika. Stanovnici su protjerani. Ti sto su tu su kamenjari i opancari koji su se spustile sa planina.
SDS je haman propao ko SBB a i DF
Kako? Lako? Financije u RS su centralizovane, o raspodjeli budžetskog novca odlučuje vlada u Banja Luci. Ko će dobiti više, ko manje odlučuje Dodik. Otišao u Doboj, tamošnjem "papku" obećao i dao više novca nego ikada. Stvar riješena.
Pa moraš pobijediti sa tolikom razlikom kad nisi pustio posmatrače da budu prisutni na biralištima! Dobro je protivkandidat dobio i jedan glas.
Ja sam osvojio 42 opstine u RSu i 3 u Federaciji.
Banja Luka 195.000 stanovnika, vrijednost gospodarstva 7.3 mlrd. km, po glavi 37.435 km. Doboj 77.000 stanovnika, vrijednost gospodarstva 687.2 mil. km, po glavi 8.924 km. Pa taj Doboj je zaostala vukohebina, Dodikovi Laktaši su s 1.4 milijarde km jači duplo od Doboja. Laktaši 36.000 stanovnika, prihod po glavi 38.888 km, Laktaši malo jači od Banja Luke.
Banja Luka ima 170 000 stanovnika ne 190 ali sve ostalo ok.
170000 stanovnika, a 192000 registrovanih birača.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)