Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad uvidjaj rade ahaha mene sramota ovo citati...
5 godina kasnije...tuzitelji se obracunavaju izmedju sebe umjesto sa politickom mafijom...
Jesu nasli sta ? Pitam za Davora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije ovaj pretres malo preuranjen?
Sigurno dezi neke dokaze na stolu sve ove godine
Koja lakrdija!
Gledam kako Vlatko Glavaš i Samir Alić na N1 drže predavanje iz patriotizma ( laprdaju ) pa tako Vlatko kaže da ima i onih koji ne vole ovu BiH . Moji vječni zastupnici raznih parlamenata sa debelim privilegijama , ako niste znali , naravno da ima puno onih koji ne vole ovu nego ovakvu , ponavljam ovakvu državu koju ste vi napravili najgorom u Evropi i u kojoj caruje kriminal , a vi ste dio te klike . Zato mi se svi vi gadite , a ne BiH . Fuj . Pitajte Davora Dragičevića voli li BiH .
Jeli se desio novi slucaj jucer?Nesta nekontam valjda nije onaj slucaj prije godina da sad pretresa se nesta..!!!
brzi su nema sta.....fuj
Niko nije mogao pristupiti ovim mjestima od Miletove milicije,oni su to vjerno cuvali.
Pretresate kucu koja je opljackana 2018 god.E svasta
A sta ocekuju da ce naci 5 godina kasnije u pretresu?
Pravda je spora .. al ovo je sramota.
Majstori za farsu i negiranje zločina su srbi
Tek sad pretres,dosad se moglo izheklat od konca i poturit nesto samo da se ne dokaze ubistvo momka.
Ahhahaaahhahahah ma hej, MUP RS je čisto zlo, sem što su dokazano počinili genocid i etničko čišćenje, šta je njima prikrivanje jednog ubistva ?
Da nije zalosno bilo bi smijesno?
Namjestis kradju,ubacis covjeku predmete u dzep iz kuce,ubijes ga mucki,sve osmislis,kakvi su krimosi preuzeli vlast i drzavu,ovdje se mora desiti revolucija,mozda i krvava,zelimo li zivjeti.