bums
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
29.04.2020.
Komentari
496
Komentari korisnika
Bakire , Bakire , koja je tvoja crvena linija ( ovo sa linijom je kod papaka sada u trendu , opasno zvuči ) dokle se misliš praviti blesav . Pitaj jarana Komšića ko je prvi u Ustavni sud uvalio Seadu i Ćemana direktno iz politike . On kaže da te je stalno upozoravao da će te to kad tad stići , a ti ništa . A sada puna usta nezavisnih , iskusnih , moralnih , bla , bla sudija . Pa ko će ti išta vjerovati . I svoj potpis pred svjedocima si izblamirao .
Polako skidajući jednu po jednu masku ( govorim o Irfanu ) , ovaj samodopadni papčić se pokazao u pravom svjetlu . Hadžibajrić je tipični izdanak poslijeratnih političara ( 99 posto ) koji za cilj imaju samo pljačku , nepotizam i druge kriminalne radnje a mladi lav Irfo se več oblizuje jer sebe vidi na toj funkciji . Pravi lešinar . Kao i svi drugi koji se pod maskom nekakvih probosanskih boraca (debilski smiješna formulacija ) bore samo za svoju guzicu . Fuj
Največi krivci što je jadna BiH postala obična ljuštura od države su tri kleronacionalna plemena koja su je prvo totalno opljačkali a onda instalirali sistem koji je prikrivao i štitio te njihove zločine . Uz bok njima su i mnogobrojne samoproglašene ko fol probosanske patriote koji se nisu na vrijeme dočepali fotelja i plijena i sada , po cijenu nekakvog rata gdje bi , naravno , ginula sirotinja , šire haos i mržnju među narodima , jer , zaboga , lovi se u mutnom
Genijalna ideja sindikalca Zije . Bar 80 posto uhljeba u medicinskim ustanovima , ni na telefon se ne javlja . Najgore je što je ista situaacija kod svih buđetlija , zato i jesmo najgora i najbjednija država u Evropi . I sada bi Zijo dao keš u ruke ( đepove ) istih tih koji su uništili i opljačkali jadnu državu . Zijo,Zijo , ova ti je šuplja , probaj sa nekom drugom idejom .
Glupljin naroda ( naravno , sva tri da ne bude dilleme ) na planeti Zemlji od ovih BH nema ni blizu . Vlastodržci 30 godina konstantno pljačkaju jadnu državu , napravili od nje karikaturu a od plemena isprepadanu gladnu masu spremnu da životm brani svoje lidere i njihovu napljačkanu imovinu . Pa tupani , ništa bolje niste ni zaslužili . Krepajte , ne treba vas ni sekundu žaliti .
Potpuno se uklopila u profil BH poslijeratnog političara - podkapacitirana , poslušna , papanski arogantna , kukavica , smiješni javni nastupi , poltron prve vrste , bez ikakvih rezultata . Da joj plata zavisi od rezultata gurala bi se pred Narodnom kuhinjom . Na šta spade Sarajevo . Fuj .
Koje Tužilaštvo , sudovi , pravosuđe generalno . Pa i sam Komšić je poslije 20 godina priznao da su Bošnjaci prvi obesmislili Ustavni sud instaliranjem Ćemana i Palavrićke , što su jedva dočekali i vođe druga dva plemena pa su prihvatili igru . Tako je , na žalost , i dan danas . Interesantno da nema napada SDA botova na Ljiljana , valjda su malo zbunjeni šta da pišu poslije hiljade hvalospjeva .
Kako se zove čovjek koji sa hrpom savjetnika uhljeba koje je instalirao oko sebe objavi neke nebuloze za koje i sam zna da od njih nema ništa . Jadna Bosno , puna si ovakvih arogantnih plitkoumnih glupana iz sva tri plemena . Od ovih su gori još samo travnički ruralci sa svojim bijednim komentarima . Fuj .
Ovi priglupi , polupismeni komentatori i ne mogu shvatiti da će onaj debil Dodik na kraju biti u pravu po pitanju Teherana . Bošnjaci ubrzano srljaju ka ulozi glavnog vinovnika u propasti BiH . Gdje se u sekundi izgubi milion ko fol građana . Ovo su samo dokazi da je jadna država umjesto u 21 , zalutala u 19 vijek . Zato ova 3 plemena ( stada ) ne treba ni malo žaliti za sve loše što će im se neimovno desiti . Sami izabrali , pa krepajte .
I sve to blokiraju što im Bošnjaci na silu nameću nesretnog Komšića da ih predstavlja . Šta tu nije jasno .