Komentari (462)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Dobro te vise....hocete Ko neku gradzansku drzavu a je li neko glasao za Kordica onda je izdajica...moze Hrvat Ali samo tipa Sejde koji ce biti i vanzemaljac ako ima koristi....kaze izdali Srebrenicu, Po cemu?Sta je to bilo losije u Srebrenici zadnje 4god nego zadnjih 20god prije dok je SDA vladao (koliko ste donacija uzeti,trebale su sve ulice biti pozlacene u Srebrenici)....nisu Srbi i Hrvati Problem BiH vec takvi kao ti koji misle da je BiH vasa babovina.
cuj potop SDA 5/9 sami 3/9 drga nijansa zelene i 1/9 crvendaci uz pomoc nip... 2016 sda 50000 glasova 2020 48000 no druga nijansa zelene 2016 0 glasova 2020 42000 odakle? kome uzese glasove fahrino?
Baćire haram je lagat!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Šonjo jedan pokvareni. Stavljaš ženi metu na leđa, samo zato što nije bila nacionalista i nije se željela opredijeti za stranu. A ionako ste se dogovorili sa HDZ-om, ali trebalo vam je žrtveno janje, a to je sada kao ona. Imao si priliku da budeš pokažeš svoj patriotizam na djelu i budeš muškarac i uzmeš pušku 92. ali ti si se, mišu bijedni, u podrum sakrio.
BUHAHAHAHAHAHA nije htjela biti nacionalista pa je glasala za UZP NACIONALISTE. Pa da li ste vi FGR-ovci normalni? Meta na leđa, i treba... Qurva izdala za pare po Peđinom naređenju. A glupi Bošnjo dao glasove! A sada nisu NELEGITIMNI glasovi jel tako Čoviću? Sikter...
Nisam glasao za njezinu stranku da sa njezinom glumom suzdržanosti bude izabran član HDZ-a koji čak nema ni većinu u vijeću nego sam glasao da ne bude izabran član HDZ-a tj. UZPovac. Ovo što Izetbegović kaže je tačno. Biće obračuna sa izdajnicima, kvizlingsima i petokolonasima
PROKLETI kakire lazove i prevarantu osjetis da steze jos malo Akobogda odgovaraces sa svojom vjesticom za sve lopovluke INSALLAH☝️☝️☝️
Bakir skakao po sudovima paa se izboruo za izbore 😂😂😂😂 šou time
Irma je izdala Mostar.Niksic Nermin.Kojovic Edha,Elmedin Dno Konakovic i sava njihova bulumenta su izdali Mostar.To je istina.
Oooooooh Njemacka zemljo moja mila
SDA je izdala Mostar jos 1992 i nastavila to raditi narednih 30 godina a NS 2021. Samo sto je SDA to uradila u mnogo gorem periodu za bosnjake.
SDA pohotovo otkada je ovaj papucar na celu ove stranke svake god sve vise tone
Jooooooj jes mi drago samo što će riđobradi pući od muke. Nema tih para koje mi taj merak mogu oduzeti. Uh jes mi fino kad ga ‘vako nasekiranog vidim.
Nego cestiti i dobrocudni, hanuma ostaje direktor. Ako je tacno, valja cestitati, cestititoj porodici.
Ljudi u koje ste škole vi išli,je li se spominjala tamo gramatika? ;-)
Probosanska snaga.....
Tko je izdao cijelu Federaciju (Dom naroda)???
Jel niste imali Baketovu bolju sliku? Stvarno se ofirate klixovci dragi!!! Jel ovo 2001 ili 2021?????
Kako interes puhne, tako se Izetbegovic okrece. U koju propast je doveo svoj narod u cijeloj Bosni. U kakvo stanje je doveo nas muslimane. Drugi mogu ocekivati jos gore. Da ima imalo svijesti o Bogu, da ima morala, da ima intelekta, ne bi rusio drzavu. Dovodio bi investicije i brinuo o narodu, ako nista o svom. Cccc
Ko diro , ko diro ???
hajde ne supljiraj ,nemoj spinovati nismo mi ovce. Irma Baralija je dobila presudu u Strazburu gdje ne Sud nalozio Ustavno sudu BIH da donese presudu i nakon toga po tim presudama se morali sprovesti izbori . Cuj Sda omogucila izbore . Nismo mi budale ne znam kome to pokusavas inputirati .