Britva95
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
09.02.2021.
Komentari
172
Komentari korisnika
Vlasi kažu Amerika - čemerika, ali niko neće u "bratsku" Rusiju da radi za "bratske" Rublje? Ni za Drahme iz Grčke ni za Dramove iz Armenije! Samo euri a mogu i dolari! Jel tako VLAŠKA GENOCIDNA SIROMAŠNA KREZUBO NEPISMENA NAKUPINO?
Ne treba nam vlaška hrana, dovući ćemo sebi odakle hoćemo! Vlasi propadajte ko vam mater genocidnu handri!
Može i Maybach, Porsche, Audi, VW i BMW. Ostalo sve SMEĆE!!! Pogotovo jelkice, mačkice i pice!
Neispravna ručna, kao u 90% automobila na cesti, plati 20 kermi prilikom rege, da ga provuku. Zaboravio da mu je ručna kao u bicikla kočnica a u prvu nije znao ni ubacit, auto se otkotrljalo u rijeku. Ajde nije neka šteta, u pitanju je Renault. Jel to vozilo koje ima simbol pice, ništa to ne valja. Samo Mercedes BAJO moj!!!
@gooUser1613750282 Tito je najveći krivac ovakvog stanja. Ratovati 4 godine u BiH i vršiti silne operacije, sakrivati se kod Bošnjaka, a onda taj isti narod nije htio priznati kao ravnopravan, jer se dodvorao dojučerašnjim ujama i čedama kojima je od ratne odštete koju je BiH pretrpila, pravio sve, a u BiH i to kod Bošnjaka (u Konjicu) sebi pravio atomsko sklonište da ga opet Bošnjaci brane i da ginu za njeg. Mrš, da mu zemlja ispljune kosti smrdljive!
Vlaška genocidna troprstaška krezava nakupina sa 187KM penzije svaki dan se odcjepljuje 3 zilijarde puta a onda svako jutro ih dočeka tužna istina, da će dovijeka biti u TAMNICI zvanoj BiH. Koliko god je mrzili, mi je još više volimo. Vlahe ćemo ili milom ili silom natjerati da je vole, mada je preferiram silom. I to tako da im lupamo šamare i natjeramo da nose bijele trake, da ih maltretiramo svugdje i na svakom koraku. To je naš amanet. Sa vlasima samo OŠTRO!
@VelikiBU Pozdravlja te prelijepo i vječno Albanska Republika Kosovo, koja je 99,9% Islamska. Vlaški teroristički nakot je eliminisan i stavljen pod kontrolu.
Nisu oni dali živote ni zbog Alije ni zbog SDA već zato što su "komšije" presuđeni UZP-ovci i genocidaši išli i klali/silovali/palili/pljačkali sve od reda. Srušili su samo preko 350 džamija i još oko 500 pomoćnih objekata. Svaka Bošnjačka kuća je ili spaljena ili u nju uselila kamenjarska ili genocidna vlahadija. Nikada više bratstvo i jedinstvo, a kada-tada doći će i naših pet minuta.
Bitno je da većinski narod slavi, a vas genocidne/uzp manjine sa separatističkim agendama niko ferma ni 2%. A nećete ni vaša goriti vječno. Doći će naših 5 minuta, kada tada. Upamti...
"Institucija" koja je prošle godine od Federacije BiH uzela 840 miliona KM da bi isplatila svojim uhljebima peMzije i plate. Da Federacija ody3be PC ovi bi propali za 5 dana. Krpimo im lopovluk tri banke, od one banke Republike Srpske, pa Bobar pa na kraju i Pavlović banke. Ne treba im dati ni feninga. Sutra bi oni voljeli BiH više od Federacije.