Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prnite' da vam bude lakse! Zna se da ovaj covjek pobjedjuje! ;)
Ovo nije covek,ovo je seljacka kriminalna hijena.Sto se tice pobjede hoce mozda prvi da prodje kroz cilj(vrata) nekog zatvora.
U ponedjeljak slavimo pobjedu. Dusmani.. crknite, sta da vam kazem.. :)
Proslavices ti od tih para sto su ti dali pa kad im ne budes vise trebao kad te sutnu kukaces za koru hljeba kao 90% ljudi u federaciji
ee kuku tebi
ja koji čoban isti rahmetli babo svoj ja lajave price hhehehehehehehwehehe prdljavina
Izy Jr. postao ovisan o vlastitim lažima :S
Gdje ti je vreća zlata, jesil sve prodao na aukcijama po Švicarskoj? Gdje su ti milioni i milijarde koje su trebali dobiti borci koji su se borili za ovu državu, dok si ti ležao na psihijatriji uz dokument da si nesposoban? E ko sve može vladati državom i narodom, ubij nas Bože nek' naseli nova rasa ovu jadnu državu.
Ne vjeruj pricama koje se pricaju 20+ godina nakon svega, pricama koje se pricaju 10 dana pred vjerovatno historijskim izborima nakon 92', pricama koje se pricaju onda kada nema ko da ih opovrgne itd! Ne kazem da se nisu krale donacije, bilo bi ludo to reci ali oni prilozi na alfaTV i u avazu su sve osim objektivni!
@Real Madrid: sta je onda sa donacijama od poplava, koliko i koliko donacija je doslo da se pomognu ljudi, da se to popravi itd.. a neka mjesta i dan danas se nisu ocistila, to nije bilo prije 20+ godina, to je bilo prije 5 mjeseci, nije sigurno niko moj ili tvoj uzeo pare, nego danasnja vlast u nasoj jadnoj drzavi, zato je vrijeme za promjene i da dodje neko novi, pa bilo ko to bio...
Pogledajte samo prvu sliku sta mu lik pokazuje (s Bakirove lijeve strane) radi se o jednom prstu na ruci :)
Koji je ovo tokmak, a u nedjelju ce vjerovatno pobjediti na izborima. Kakav je to narod koji sebi izabere ovakvog da ga vodi.Doduse konkurencija u izvaljivanju gluposti mu je ona Asim Sarajlic sa onom da se ne biraju oni koji su zaradili avione itd. sugerirajuci na Tornjaka. Pritom znam licno da Sarajlic nije imao za autobuske a danas ima nekretnine koje vrijede oko milion. A sigurno mu ni sehara nije prazna.
Autogol.
JE-BE-MO TI MATER LOPOVSKU ! CRKNI SMRADU !
Da, vjerujmo samo Izmetbegovicu koji nista ne obecava a nista i ne radi!!! ODLICNA KOMBINACIJA
Kad su u predizbornoj kampanji svi politicari treba da sute ,sve sto progovore je nesuvislo i sa obecanjima koja nisu u stanju ispuniti.Sve ja LAZ I PREVARA .
...VJERUJTE NAMA KOJI VAM MALO OBEĆAVAMO PA I TO NE ISPUNIMO JER NAM TIHIĆ NIJE DAO ZBOG SVOG INTERESA I TO VITALNOG NACIONALNOG...
Dobili ste, Polihem, Agrokomerc, Ditu Tuzla, Soko BiH, Unis Sarajevo, Energopetrol, Tas, Famo, Lukavacku koksaruitd.itd. Gdje su preduzća Bakire, poslije vase privatizacije? Ovo pitanje postavljam i tvom dugogodisnjem koalicionom partneru Draganu Covicu, s kojim jedva cekas da se izljubis 12. oktobra, i da obnovite stare veze?
E dabogda mu bokserice duge gaće bile, sta je uradio od ovog naroda.
Rece Bakir i obeca 100 000 radnih mjesta..
Samo dvije cinjenice: 1) Za vrijeme SDA i SBiH placali smo penale kreditorima za odobrena nepovucena sredstva za izgradnju autoputa. A izgradnja cekala nekog drugog. I pod 2) vas Nedza Polic je u Aprilu 2013 primio platu od 44 000 Maraka.
S*** ste stranku,koja budala da glasa za kozadru,Dzaferovica,Sarajlica...........