Džema
Spol
Ženski
Boja avatara
c96d6d
Banovan
Ne
Registrovan
03.04.2013.
Komentari
7519
Komentari korisnika
Ovo se u Zenici nikad nije desilo.
Kakva retardirana ideja. Ministar je malo previše igrao Call of Duty.
Bezveze treba. Ženstvenost = 0 bodova.
Radite vi na uspostavi mira na Bliskom Istoku. Svaki put kad ste vodili "rat protiv terora" stvarali ste veće zlo.
Bravo Anese, samo naprijed!
Pa svjesno odvajaju žrtve na bitne i nebitne a onda kad im neko na to skrene pažnju i izrevoltiran nekorektnošću kaže "boli me qurac za Pariz", još će ti napakovati da podržavaš terorizam. Ma nek se nosi čitav ovakav svijet u pi.zdu ma.terinu, sve je to dvolično i razjedinjeno.
Pozivanje na vjeru unutar političkog djelovanja je najočitiji udar na čovjekovu inteligenciju. To je klasična priča o čobanu i ovci. I ako ni radi čega drugog, ja nikad neću shvatiti glasače nacionalističkih stranaka da su tako krhke pameti da se pecaju na "zaštitu vjere i nacije". Politika koja štiti slobodu ispovjedanja vjere, a ne ona koja govori o slobodama a otvoreno malo više naginje na džamije ili crkve, jeste ono što čovjeku treba. Ovo naginjanje je primitivizam koji rade sda i hdz. I hajde bar da je to tako, ali oni varaju više "svoje" nego druge. Slobodu ispovjedanja vjere ne brane te stranke nego deklaracije o osnovnim ljudskim pravima koje su iznad našeg ustava ali i njegov dio. Znači, političar koji mami ovce vjerom ili nacijom je prodavač magle. SDP je uvijek bio otvoren za sve, ali nisu naglašavali nikoga posebno pa ni vjernike. U posljednje vrijeme, da bi kod pojedinaca razbili te nejasnoće, znaju i to spomenuti.
Sve što je rekao potpuno je na mjestu, ali to vama koje je nacionalizam zatupio nije jasno.
A što tebi kurvice smeta što je čovjek rekao ispravne stvari?
Veze ti nemaš jer ti je nacionalizam izjeo mozak. Ono što su ciljevi socijaldemokratije bliže je islamu od bilo koje druge političke ideologije, a pogotovo bliće od ovoga što radi stranka sa više imena - sda/sds/hdz/snsd.