Gdje ti je vreća zlata, jesil sve prodao na aukcijama po Švicarskoj? Gdje su ti milioni i milijarde koje su trebali dobiti borci koji su se borili za ovu državu, dok si ti ležao na psihijatriji uz dokument da si nesposoban? E ko sve može vladati državom i narodom, ubij nas Bože nek' naseli nova rasa ovu jadnu državu.
Ne vjeruj pricama koje se pricaju 20+ godina nakon svega, pricama koje se pricaju 10 dana pred vjerovatno historijskim izborima nakon 92', pricama koje se pricaju onda kada nema ko da ih opovrgne itd! Ne kazem da se nisu krale donacije, bilo bi ludo to reci ali oni prilozi na alfaTV i u avazu su sve osim objektivni!
@Real Madrid: sta je onda sa donacijama od poplava, koliko i koliko donacija je doslo da se pomognu ljudi, da se to popravi itd.. a neka mjesta i dan danas se nisu ocistila, to nije bilo prije 20+ godina, to je bilo prije 5 mjeseci, nije sigurno niko moj ili tvoj uzeo pare, nego danasnja vlast u nasoj jadnoj drzavi, zato je vrijeme za promjene i da dodje neko novi, pa bilo ko to bio...
Prikaži sve komentare (207)