Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako obustava istrage u slučaju \"tuzlanska kolona\" ne bude pravosnažna tada bi trebalo po uzoru na fingirani slucaj gsp. Jurišića pokrenuti postupke za sve ratne sukobe prema svim vezistima i vojnicima koji nisu odbili naredbu za granatiranje i progon u Srebrenici, Zepi, Sarajevu, Tuzli ... A to znaci ko god je ucestvovao kao vojnik pa bio on i vezista (primjer gsp. Jurisic) i prenjeo bilo kakvu naredbu koja je direktno ili indirektno bila napadackog karaktera (Jurisic je prenjeo odbrambenu zapovjest \"Na vatru uzvratiti vatrom)\" treba pokrenuti istragu i sudski postupak. To po mojim skromnim informacijama znaci oko novih 500000 slucajeva koje onda treba rasporediti u sudove u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci pa visak dati Ratnom sudu u Beograd.
Posto se ovaj razumije u sve, da ga uzmemo za novog selektora. Voli fudbal, a dobro mu stoji i navijacki sal reprezentacije. Ima iskustva, vidio sam ga na tribinama par puta, a ima pricu slicnu Cirinoj. Znaci, kontinuitet zagarantovan!