Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Veleža, iftara i Starog mosta. Od UZP Ustaša i ErcegFosne, slabo šta osta.
@ElfetaQueen1 Si siguran?
@ElfetaQueen1 Odlicno si to povezo, onasko puckim desetercem kako tradicija i nalaze-Velez i iftar i jesu jedno!
Religije možda ima i previše, ali vjere bogami slabo!
Večeras su džamije pune. Lako je srediti se i napucati se za jednu noć, budi vjernik cijelu godinu i to djelima. Zapamtite, odijelo, u širom smislu te riječi, ne čini čovjeka.
Uzivo zderanje iz Pojasa Gaze, Palestina.
7/7
Inshallah braco. Samim tim sto smo opstali u Mostaru, nanosimo nevidjenu dusevnu bol kamenjarskim srbima. Pogledajte samo kako pjene. Sljedece godine, ako bog da iftar organizovati pored Starog Mosta. Neka srbo katolici pokrepaju od muke.
Fourrier III Sta pricas gluposti? Bolnica nije u Sjevernom vec u Juznom Logoru. Nisi ni iz Mostara, a hoces silom da si. 😒
Sve što se više vjeruje to se manje zna, i naravno obrnuto.
Hahaha ja glupog naslova u pm. 90% ovih će se olesiti od alkohola za 5 dana, sve vjernici na baterije. Al hajd bolje i da glume vjernike nego da se raznose kako im vjera nalaže.
Njima je bitmo da budu VIĐENI. Religija bi se trebala očitovati u srcu i djelima, a ne pojavom,ritualima i pokazivanjem. Vjernici na baterije!!!!
Ovi komentari su kao pucnji na trgu '' majdan'' u Kievu. Puca se al se ne vidi ko .... al puca se.. Iz istih pušaka se puca i na vjernike i na nevjernike, i na muslimane i na kršćane, ko biva ''ovi na ove a ovi na one''... e moj Klixe
Koliko ima muslimana kojima je prijeko potrebna operacija da prežive a javno se iftari u cijeloj BiH ,postavlja se pitanje: Zašto se vjernici ne odreknu jednog javnog iftara da bi pomogli teško bolesnim muslimanima?
@Pupak2 Ne odlucuju to ovce nego pastiri!
Moram ponoviti kako sam oduševljen ovim starim turskim običajima koji među Turcima, koji se sad malo drugačije zovu, nije nestao ni nakon 500 godina od njihovog nasilnog dolaska u ove naše lijepe krajeve.
@alkarStipe da vam nije bilo Turaka ne bi ti danas bio halkar, i nije alkar nego halkar, halka-omča
@trecaopsadabeca, jeste, da nije bilo vas Turaka na čelu s Mehmed-pašom Čelićem koji ste poraženi u Cetinskoj krajini kod Sinja, alka se ne bi ni održavala, niti bi bilo alkara.
Ramazan i Hercegovina? Čudno zvuči al u svakom slučaju nek prodje u sreći i veselje.
ovi SDA fekalistanci su stvarno zaluđeni.gladuju citav dan,ne znaju ni oni zasto.ako vec gladuju,nek jedu slanine i cvaraka za iftar
To je hrana za šizofrenu Djikansku nerast.Uz dodatak brlje,od toga se najlepše šizofreno djikanski halucinira.Uostalom,je li Isus jeo krmetinu,ako si kršćanin?
Došo je i čović na ramazan i nije htio maslo već je namazo vruće gov no po lepinji.