Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U ime, ako bog da, buduće parlamentarne većine, dogovorili smo se da ja iznesem naše zajedničke stavove kada je riječ o radu Zastupničkog doma Parlamenta FBiH pa i ove sjednice", rekao je Bošković. ČUJ "AKO BOG DA"?? ŠTO VAM PLATA NIJE "AKO BOG DA"?? NEGO JE SVE OSTALO MOREBITBIDNE, SAMO JE PLATA FIKS. ZA LIJEKOVA VAM ZATREBALO!!
Sve to pobit treba hebo im otac mater
Konačno da se razvrstamo ,najednoj strani sda df sbb i hdz a na drugoj strani sdp naša stranka narod i pravda hdz90 hadjikadić .Pa narode izvolite glasajte imate na izbor dva bloka stim da je ovaj prvi realno zločinačka organizacija.
TREBA VAS TUZIT I OTPUSTITI SA POSLA ,NISTE U STANJU VLADU SASTAVITI A TRAZILI STE I DOBILI GLASOVE NARODA?!OTSTUPITE I RASPISITE VANREDNE IZBORE S TIM DA VI VISE NE UCESTVUJETE U IZBORIMA POSTO STE NAVEDENE IZIGRALI
Izgleda da je sazrelo da Incko kao nekad Petrić napravi spisak zločinaca koji se ne mogu više baviti politikom ni na bilo koji način učestvovati u političkom životu BIH.
Ovi lezihljebovici navikli da zadnjih 30 godina nista ne rade a plata ide redovno, pa bi oni jos produzenog odmora.
Zelim biti popularan ko Sabit
Ma i za ovo su krivi Dodik i RS......
Nije bio offside protiv Nigerije
Sa ovim se vidi dobar potez SDP-a i Nase stranke da ne ulaze sa ovakvima muljatorima, manipulatorima, kočničarima i uhljebašima u parlamentarnu većinu i vlast.
Kakav narod takva i drzava, ukinuti sve stranke, ukinuti sve skupstine, sve domove, sve kantone, ukinuti federaciju i rs, nijednom domacem uhljebu nedati ni gram vlasti, pohapsiti sve one koji ne mogu dokazati porijeklo imovine, dovesti postene nijemce ili austrijance i dat im svu vlast u ruke.
Ko li ih izabra ovako radišne, čestite i poštene ? Prema tome, molim tišinu još 3 godine pa na popravni.
Ajd malo odmorite, jeste se i umorili + možda tik na svoju zaradili gledajući kako će vam šefovi namignuti... :-)
ma i vi svi zajebavate boli vas sve neka stvar za obicnog covjeka vas je sve briga samo za vase licne interese
HDZ, SDA, DF i SBB samo ebite glupe ovce
Okrutni kamenjarski HDZ-ovci...pa staru vam yebbem bar malo maslinovog ponesite iz skutorije za Bokira kad vam se bude saginjo i gace svlacio...
Još samo DA si izjavio nečemo ni plate primati dok DE poćnemo raditi