Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte nas vise braniti molim vas :)
Pravo pitanje je; Ko i sta ce uraditi kad se zakon, ustav ne postuju? odgovor je; kao do sada, niko nista Bosnjaci i Bosanci se moraju udruziti i shvatiti da samo oni mogu i moraju ovu drzavu braniti. Svi oni koji su spremni braniti BiH su konstruktivni gradani i istinski Bosanci i Bosnjaci, ko god misli opet stati uz agresorske redove i ovu BiH rusiti nek zna da je izdajnik i da nema mjesta u BiH. Ova infiltracija komsija u BiH mora stati jer te ambicije nemaju buducnosti...
E budala, ljudi odlucili, skupstina donijela odluku, oni sada ispredaju, trebalo bi jos jednom razmisliti. Sto niste ranije razmisljali, kasno je sada, pocnite se baviti ozbiljnim stvarima, mozda je prece razmisljati da se povuku strane sudije da mi sami odlucujemo u Bih. Zasto bi vecina stalno bila vjestacka. Jesu li tolike budale da ne prikijete taj problem.
ABC O REFERENDUMU https://www.youtube.com/watch?v=1q834rDBulw
Pravo na samoopredjeljenje mora imati svaki narod. Pravo na samoopredjeljenje je pravo na slobodu.
To pravo je suzbijeno napadom na samooprijedjeljenje naroda 1991 i 1992 godine. Nema vise tog prava na Balkanu. Ima ga, ali je to "isti onaj put, autostrada pakla i stradanja kojom su posli Slovenija i Hrvatska."
@Okrutni Hamo Ako su neki mogli praviti referendum bez pristanka Srba mogu i Srbi bez pristanka nekih.
Josip Pejakovic kaze bit'ce bolan Bosne. Bila je hiljadama godina unazad osvajana, vracana , proslo stotine vojski al stecak stoji, mezarja stoje, Dzamije i Crkve stoje, rijeke, planine su tu. A mi cemo proci diviti se ljepotama i nestati. Mi ljudi. Kakva smo mi stoka! Mi smo ovce koje prate ovcara, pa kad zvizne mi svi u jedan pravac, a kad koja ovca izadje iz stada , dodje pas , pa nas vrati opet u isto stado.
Eto dragi moji nisam ljubitelj ovog referenduma,ali posten covjek mora da se pita poslije ovih izjava ovih drzavnika i amerike: pa gdje nestade demokratija.Toliko o demokratiji,sve sam sigurniji da je BiH jedna kolonija Evropskih mocnika,i da se svako more posrat na nju kako hoce.Gospodo ebo vas i Sejdic i Finci u guzove,boli me urac mogu li se kandidovati za presjednike,sad ste polozili za sva vremena.
Han trazi da se 'razmisli'..znaci i njima je jasno da ne mogu da sprece referendum pa moljakaju..o tome je trebalo ranije razmisljati kad vas je predsednik Mile upozoravao na velikobosnjacku politiku oduzimanja ingerencija Srpskoj republici.Prvo su bili himna,zastava,grb, sad je na redu dan a posle ce ime a za kraj su ostavili postojanje republike.E nece da moze..ovde Mile stavlja tacku i nema dalje.Cara ste doterali do duvara i uskoro sledi jos jedan referendum.Taj ce jos manje da vam se svidi
Pun mi je kufer referenduma i Dodika .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trebalo bi razmilslit,hahahahahh Medunarodna Zajednica,razmilslite,zabrinuti smo,ovo je zasticena zona,klink 8732 covjeka,zene,djeca i starci zaklani za dva dana,.mrs stoko,ili bombarduj ili odjebi
Džaba kukuričeš pijevac (njemački Hahn), ne probudi lako ovu našu bagru iz nacionalnog sna.
Gospodine Han (koliko znam da tvoje ime u prevodi na nas Bosanski jezik znači Pijevac ili Horoz)trebao bi da iskoristis tu svoju mušku horosku dominaciju i direktno i konkretno kažeš NE a da kao neka ženska stvarka u poodmaklim godinama vices TREBALO BI.
Ma neka ga odrzi nek ide u pm i on i RS ...
I ovi smorise supljom.
@pussylover Ma znaju oni i te kako al ih zivo zabole za nas. I oni samo deklerativno podrzavaju BiH isto ko i nasi politicari integracije. Nasli se.
Hahn čuvaj se ti srba jer ti isto misli onaj kojem sjediš na leđima kao i onaj za tvojim stolom,vlahu i keru ne vjeruj.
kakv referendum, to je tipična ANKETA..referendum ima pravnu težinu, a ovo nema nista.
@Chiwwi možete samo lajkati 9.januar :D
Videćete vi uskoro koliko ćete biti samo tužni. Fala Bakiru na svemu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)