Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postaviti zene, na sve vazne funkcije u zemlji. Bog da nas vidi.
Tačno, niko ne širi mrznju kao kad se zena dočepa funkcije.
Odakle mu uopce ideja da trazi neke promjene u Federaciji kad u RS imaju ulice i domove nazvane po cetnicima i ratnim zlocincima?!
Aferim gradonacelnice
Gradonačelnica se deklarisala kao fašista, jer ih podržava, pokazala se u startu da je piun u rukama bošnjačkih fašista koji su na vlasti
Ista Fadil, zipa oci ko da su bray i seka
Svaka čast Benjamina.Ko se prepoznao,to je njegov problem.Lijepo piše:srpski zločinci", a ne srpski narod Trebate da se stidite tih zločinaca,kao što se i ja stidim svih zločina koje su počinili bošnjački zločinci u moje ime i u ime mog naroda.
PR za mase....
Molimo gradonacelnicu da termin "Srpski" zamijeni u "Cetnicki" ako vec toliko insistiraju.
Čitav intervju kod Senada se stidi i srami da kaže “ja sam jevrejka”. Vise puta je pitao. Pa ne znam koja pozicija bi me spriječila da ponosno kažem “ja sam Bošnjakinja”, “ja sam muslimanka”!!!
Zasto mora biti pravoslavac, katolik, musliman,jevrej? Ako nije nesto od toga nije covjek? Zbog takvih kao ti nam i jest ovako kako jest.
Tabla za paljenje mase. Ma vi ste sijali ljubav i toleranciju to se narocito vidi na prostorima koji su ostali pod vasom kontrolom, tu se Srbin vise ne vrati. Na kraju treba dijete da mi to pročita a da nemam ja nikakve veze s tim a kamoli ono. Malo objektivnosti na tablama nije na odmet, ako je zlocinac uradio daj ime i prezime a ovako bacate ljagu na citav narod i onda vam cudno sto nece sa vama.
Cuj a prva ulica u Lukavici Denerala Draze Mihajlovic
Pa da smo pametni zabranili bi davanje naziva javnim mjestima na ovakav nacin, davanja po ratnim ucesnicima i ratnim politicarima jer su svi do jednog za jedne heroji a za druge agresori. Umjesto toga uvesti praksu davanja naziva javnik mjestima po piscima i sportistima... Ovako mozemo u beskonacnost
Mladi Stanivukovic je prvi dan nacelnikovanja udario po kriminalu i Dodiku a ova mjezimica tate koji je osudjivan zbog korupcije i mita po Srbima. Opet je Bosnjo napravio los izbor.
Postovana Benjamina, ne dozvolite cetnickim primatima da Vas svojim primitivnim i fasistickim zahtjevima dovode na svoj teren primitivnog porepucavanja. Nisu vrijedni Vaseg odgovora! Da imaju imalo postovanja prema zrtvama, ne bi se oglasavali sa ovakvim nebuloznim zahtjevima. Kako god, mi se nikada necemo umoriti od borbe za multikulturnu BiH! Zelim Vam mnogo uspjeha u radu!
Treba promjeniti u “ zapalili Bosanski pravoslavci zadojeni srpskim nacionalizmom”
To je to!
Nije bez razloga Srđan Mandić rekao:OSLOBOĐENJE!
nejasno je zasto se uopste bavi ovim nebitnim debilom