Debanko83
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Da
Registrovan
24.12.2020.
Komentari
172
Komentari korisnika
Pa onaj fazon, multikulturalnost.....sarajevo za sve.....klise koji svi koriste a evo po komentarima se vidi da ne misle tako. Znamo za koga Sarajevo nije, za onih 150000 koji vise ne zive tamo.
Sta se tu ima cestitati, slavi se na 23% teritorije, na 49% teritorije se slavi nesto drugo a na onih 27 % nesto trece. Trebamo izmisliti nekakav totalno nebitan datum da nikom ne smeta....ili 31 april, nema ga ni u kalendaru, pa kako moze smetati ako ga nema 😀
Kakav bolestan naslov, clanak i uopste smisao poruke ovog naslova.
Kakve gluposti, kakav rat? Ko ce ratovati i sa čim ? Pa svi radno sposobni muskarci su ili otisli ili na putu da odu da rade vani. Kad njih trojica zavrse sa svadjama, shvatit ce da su ostali u praznoj zemlji.
Ne znam za ove dezurne komentatore na klixu, ali cini mi se da svaka majka svoje dijete isto žali... Ako je bilo zločina, nek se istrazi....srbin,hrvat, bosnjak......zar nismo svi ljudska bica ?? Istrazivanje i kaznjavanje zlocina ne moze biti revizija istorije vec pravda.
Svih 20 Sarajevskih srba je prisustvovalo litutgiji.
Njemacka cvrsto stoji uz BIH i obustavlja ekoloski projekat preciscavanja otpadnih voda.... Bas ce to naskoditi Dodiku...
Kako ce je provesti?
Najteze ce im biti ako im sankcije uvedu i balticke zemlje 😂
Hoce, za 46 brzih godina dobiti kandidatski status.