Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješna kazna, šalje se poruka da se slonodno nastavi krasti…
Nasi zakoni su losi. Zato ove kazne.
Koruptivan i sudija! Svi ste koruptivni, i citaoci (99,9%). Znam licno, skoro sva familija, komsije, poznanici, prijatelji - svi koruptivni! Svi bi vi na drugom zakone primjenjivali. Trebas jarane stisnut za anti-korupciju. Borba poceinje i kada je neko tvoj bolestan, kad auto popravljas, kad kredit uzimas, kad uvozis preko carine, kad si skrivio saobracajku, kad kucu na crno pravis.... Nemoj se stalno pravit pametan, vec od DANAS budi Anti-korupt!! Svi moramo. Samo tako cemo izac iz bijede!
Lakrdija,sve ukinuti i sudove i tužilaštva,svi su za golog otoka.
Nakaradan zdravstveni sistem koji ne ostavlja izbor lijecenja po zelji pacijenta vec samo u svom kantonu. Doticna je najbolji ljekar za stitnu u BiH ,a u mnogim kantonima nema strucnjaka za te bolesti. Samo povlastenim se daje mogucnost o trosku drzave lijecenje u drugom kantonu. Sramota.
Amra pop*sam ti se na poso i diplomu
Klinički centar Tuzla i gospodin, prof. dr. Zijah Rifatbegović! Simbol i primjer čovjeka pa tek doktora!
sifra22iamback prije 5 sati Kad Sebija da otkaz takvima vi je napadate, preko medija vrsite pritisak na nju a fino je zabranila da se radi privatno i u kcusu u isto vrijemeODGOVOR SEBIJA nije ljekar specijalista, Sebija predaje na med,faksu bez diplome, lijeci ljude bez diplome a otjerala je sve one koji su shvatili ko je i sta je Sebija. Dakle, najbolje, najskolovanije..zato psst
Otkud to? Ne bi ona tako, to su oni sami od sebe davali.
Aferim i doktorici i općinskom sudu..
Ova makar ima diplomu 😂
Na pr iz Ze do kantona nikada neće dobiti odobrenje da idete u Tuzlu, ali će vas naši ovdje uredno zapustiti i uništiti pa ćete biti legalno pokopani. Amra je vrstan stručnjak možda i najbolji ižu BiH.
Vrstan strucnjak a uzima ispod žita? Jel bolje biti strucnjak ili moralan?
Evo zašto ljudi napuštaju državu.
Konkol takovih imade Bosna jaoooooo. Morel se ikako bez mita u zdravstvu? Jab reko da ne mere.
Ovakvih je 80% ljekara u BiH.
Nagrađena. Poruka sudstva ohrabrujuča za mnoge koji ovako rade i kuće grade. 7 god kriminala u zanimanju koje podrazumjeva etiku, plus odjeljenje gdje du pacijenti blizu smrti. 500 km po godini krađe. Umjesto bar 5 god oduzimanja licence, zatvora 3 god min i kazne od 100.000 km. I što je naj žalosnije zbog ovakvih ljekara umiru oni koji su mogli biti izlječeni. SRAMOTA.
ovom kaznom samo im jos vise dajete vjetar u ledja da nastave uzimat lovu..leglo kriminala ukc tuzla
Humana doktorica,manje im uzimala nego privatnici.