MaocetungHirohito
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
02.02.2021.
Komentari
271
Komentari korisnika
Ja, ja tako se to radi, a ne kao kod nas gdje policija kaze da nije dokazano zlostavljanje sve dok je ne ubije na mrtvo
Nasa posla. Ovako mi sve prekrajamo! Ne bi ovo Nijemac ili Slovenac ni u ludilu uradio. Zakon i zabrana treba da vazi za sviju!! A kad se napravi nesto (na pogresnom mjestu) onda kuku majko! Premjestanje neke fabrike s pogresnog mjesta traje 20-30 godina i kosta ko 100 km autoputa! Tako je i onaj trni centar MEPROMEX kod Tesanjke na Po Ceste napravljen na korupciju, pa nesrece vrebaju na svaki metar!
Opet ce nagrabusiti sa novim mladjim momkom kao i sa Ashtonom Kutcherom koji ju je sutnuo pa je pala u tesku depresiju
Glupani glupi novinarski mozete li ikad da prvo provjerite rezultaat pa da onda glavom bez obzira objavite clanak?!!!!
I da je vozio 200 na sat nije to jedini uzrok. Sigurno jos i mobitel ili neko gledanje prema dole u autu. Uzasno brza voznja + odvracanje paznje (mobitel ili prica) = katastrofalna nesreca!
Sa nasim firmama i nasim covjekom se moze samo sa kandžijom i sa bičem. Naviko je nas insan samo da mu tudji naredjuje (Njemac, Slovenac, Hrvat, Austrijanac) onda radi ko singerica. Nema obraza ni osjecaja odgovornosti ni trunke. A sve to je zato sto pripadamo narodima koji su STOKA!!! - BiH, Albanija, Moldavija, Bugarska, Rumunija, Turska. A sa stokom mozes kako hoces... samo uzmi dobru kandžiju, pa da vidis kako slusa
Neka je isao glazbeni orkestar preko Starog mosta u stari dio grada, sve je to Mostar. Isto tako, treba da ide bosnjacki tamburaski orkestar preko Starog mosta sve do centra grada i da zavrsi na Rondo-u, jer sve je to Mostar.
Dokle god je drzava Bosna i Hercegovina dotle je Bosanska Gradiška (BiH). Zato jer postoji Stara Gradiška (HR). Isto kao što je Bosanski Brod (BiH) i njegov paritet Slavonski Brod (HR). Takodje imamo Bosanski Šamac (BiH) naspram Slavonskog Šamca (HR). a rs nikada drzava biti nece
Nemojmo gledati crno-bijelo. Drago mi kad se bilo sta napravi u BiH. Neka je u kamenu, neka je u Mostaru, sta ima veze. Posluzice ovaj tunel svima kad-tad, svim narodima u BiH, i nacionalnim i ne-nacionalnim. Svoj nasoj djeci ce valjati ovaj tunel, bez obzira iz kojeg dijela BiH dolaze. Akobogda, gradice se i tuneli kod Bihaca, Tuzle, Jajca i Prijedora.
A mozda se takvih kao ti nakupilo iznutra. Jos malo pa je Anders Behring Breivik-u, Orbanu i takvima kao sto si ti, odzvonilo.