Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlade generacije se ne sjećaju: nosanja mošti, događanja naroda, jogurt revolucije, balvan revolucije sve po scenariju SANU i pod dirigentskom palicom Miloševića i blagoslov SPC. Poslije toga znamo šta se dogodilo. Pamet u glavu...
a on nema pojma da moze lahko da se nadje objesen u sred sarajeva :D..... ne galami se sa traktora moj dodo...... pa covjece Bosnjaci su tojagama razorili JNA do te mjere da je HVO mogao bez pucanja preci liniju, u svakom scenariju su srbi izgubili. vrijeme je da se galama zavrsi
@Hamoponovouredu Pa prijatelju i sad je sve isto ovo je od Načrtanija Ilije Garašanina 1884 god. nisu se makli ni za jotu samo se akteri mjenjaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mene samo zanima na koji on način razmišlja...da ide u secesiju i da kaže da nema rata...Jel lud yebote...Za mene apsolutno nema dileme da idemo u rat ako se krene u cijepanje BIH....Naravno ne želim rat, svi bi željeli da normalno žive...No BIH će se branit i ne postoji scenarij po kojem on cijepa BIH bez rata...To treba svakom da je jasno
Koga glasa ovaj narod u manjem entitetu, ovo nije realno. Toliko ste glupi da vam nema veceg dokaza da ste Bosanci.
Čudi me da veliki bošnjak muftija Zukurlić šuti ko zaliven samo njegov potrčko Konaković ponešto izvali poneku nebulozu
Dodik zaboravlja da je od Sanskog Mosta do Banja luke poprijeko preko brda samo pedesetak kilotara a tu smo stali a lako bi mogli nastaviti traktorijadu
Bilo je očekivano, demografski krah srba u BIH je ovo izazvao, sada su očajni, iskreno da sam na mjestu vlaha već bi se spakovao i preko Drine, jer ova generacija ne prašta i ide na sve ili ništa.
Statistika je neumoljiva, a ona kaze da je 85% nestalih civila tokom rata izvrsen pod kontrolom vojske republike srpske, a sad bi jos i grunt da uzmete. Narod koji se ne suoci sa istinom, kao sto su to uradili nijemci nakon 2 svjetskog rata, nema sansu za napredak.
Evo svi mi dajemo mu PO DRŠKU, NEK
MILE MOZDA TI BUDE POSLJEDNJE..MOZDA I SLUTIS BUDALETINO NAIVNA
Kome pada oruzje na pamet na bilo kojoj strani neka ga uzme i u sukob povede naj blize.Dosta se ginulo za tudje guzice. Jebale vas drzave..entiteti..sve. Idite..ginite ako ste ludi.
inače, jako smo zainteresirani svi za zaključke nekakve entitetske skupštine. veći nivo nadležnosti ima općina hadžići
Dodiku je dosta para,moglo bi se i u mirovinu polako...
Ljudi koji vam je klinac. Zar treba da se lozite na gluposti. Vidite da samo trnziju pravi da bi se narod prepao da se ne talasa puno. Mir samo mir ko njih j.. mislim na političare.
Ukidanje imena rs pokreci hitno.
Amin
Pa ako žele pod sankcije i crne liste neka ti se pridruže.I ako su naravno natovariti stotine miliona kao ti da mogu tražiti azil u Rusiji,onda kad je šenluk nek i hala gori.E sada mislim da ćeš teško nagovoriti ove što sjede u Sarajevu i primaju po 6-7 hiljada maraka.Al eto pokušaj.
Srbi su nebeski narod . Najduži put koji postoji u svemiru je iz guzice u glavu.. Srbi nikako da to premoste