Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promptno obustaviti sve pregovore o formiranju vlasti na nivou BiH dok se ovaj laktaški dobro ugojeni vepar malo ne sabere. I blokirati sve što se može blokirati.
Padose u vodu SDA suplje price da se osmorka dogovarala Miletom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
La...sad treba zaustavit vlast da bi sda kadrovi dobro zaradjivali i jos vise nas krali..ma malo sutra. Sto prije vlast formirati i otjerati zelene munafike s vlasti. Treba da Turkovicku gledamo jis 4 godine..ma bjezi tamo u Tursku.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma za Niksica su to samo njive neke
Ili su njive, ili su neke teške teme o kojima on ne želi...
IZDAJNIK PRVE KLASE
Hahahaha dodo svako malo razotkriva gluposti i podvale osmorke, u ovom slucaju da sluntavi forto kosta Bosnjake ministarstva.
Samo probosanski blok je rješenje za udruženi neprijateljski plan.
Zelenim bi sve bilo ok kad bi Dodik s njima usao u vlast.Na kraju krajeva s njim su u koaliciji i sad a da osmorka odstupi oni bi jedva docekali da uđu u parterstvo sa Dodikom.To njima fali.
Ovaj kriminalac debelo koristi ovakve teme da skrene paznju sa stvarnih zivotnih problema naroda i nebrojenih opljackanih miliona koje je Mile pokrao od naroda.
Sada treba da djeluje sudstvo da zastiti ustav da izda potjernicu
Umjesto kvalitetnog koalicionog sporazuma.Zurba za stolicu.Sad ih je Dodik i Covic izlevatili.Sad nema nazad a naprijed se ne moze.Od toliko gorucih pitanja..oni misle da su njihove stolice najbitnije.Drzavna imovina.Vojna Imovina.NATO.Dug Hrvatske i Srbije.Imovina BiH u. Srbiji i Hrvatskoj .Graanica na Drini i Buskom jezeru.Centrale i voda koja se koristi.Sporazum Izetbbegovic Tudzman.Utvrdjivanje granice na moru.Luka ploce.Presude za Genocid UZPo.reparacija ratne stete.itd.
Upravo Duduče, ne može biti predmet dogovora što je već ustavom određeno. Država Bosna i Hercegovina prema ustavu nastavlja svoj kontinuitet, a mijenja joj se samo unutrašnja struktura, kako piše, i sastoji se od dva entiteta koji imaju ustavom utvrđene nadležnosti. Nikakvu imovinu Dejtonski ustav ne knjiži na entitete.
Trenutno na državnom nivou imamo koaliciju SDA DF SNSD i HDZ, kakve veze ima Osmorka???? Denis Stulic predstavlja Bošnjake u NSRS već 3 i po godine i to nikome ne smeta. Sevlid Hurtic iz DF je u koaliciji i sada sa SNSD u RS
Klix nebriži nego proćitaj nagrađeni roman DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
jëbīte se vise s njim..
Da li se ko sjeca Budimira predsjednila federacije koji je dio svog mandata proveo po zatvorima zbog podmetnutih mu stvari kao sto su pistolj bez dozvole itd Zar bas niko nema hrabrosti da pritvori i pokrene proces protiv Dodika od svih mogucih afera rad protiv drzave od koje prima platu i pljackanje iste kradze izbora i da ne nabrajam ili to stvarno zapadu 9dgovaracovak tip koji ce stalno nedto dacradi protiv drzave
Zapada se pita samo tamo gdi je hrvatski teritorij, vas će primiti kad se u podpunosti i nedvosmisleno okrenete zapadu. A r šumska je ruska sfera i to ti je moj zemljak sveta istina.
pa dragi konakovic skim udje u vlast kada sam mavm dao glas mislio sam da necete raditi kao sda a vi radi ffotelje poletili pod noge dodiku i covicu,
Jok trebaju dati sve SDA i DF da oni pregovaraju, ma kako ste prividni hahahahahah
Suveren (Nacionalni Parlament BiH) nemoze imati imovinu jer za njega ne vaze zakoni, nije pravno lice, SUVEREN raspolaze I upravlja opstim dobrima I to pravo je iznad imovine-grunta
osmorka mora što prije biti u vlasti,jer na državnom nivou je prinudna koalicija i teško da može biti ikakva programska koalicija,dodik ima 8 zastupnika i on je nezaobilazan kao i hdz kao jedina hrvatska platforma,probosaski blok,ne samo bošnjački ima taj luksuz od 25 zastupnika da sami formiraju većinu,al to ne bi nigdje vodilo,zato može onaj blok koji ima člana ili članove predsjedništva
Osmorka da napusti pregovore! Novi izbori i obustava kredita najmanjer pašu ovom kabadahiji. Neka srbije o vlastoitom trošku.