Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🚜
kefaja,pseto dušmansko popisam ti sisu materinu iz koje si cuclo mlijeko ,pa nastalo takvo pseto smrdljivo.
Tika taka…u GTRS curi na sve strane! Bice BiH zemlja ravnopravnih na svakom svojem pedlju.
Pa logicki je da ga hvali. Da nije bilo Kisindjera, Dodik bi kao obican gradjanin trenutno boravio u Beogradu ili N Sadu. Inace stari lisac Kisindjer je bio savjetnik R. Holbrooku koji je indirktno zaustavio napredovanje armije BiH prema Banja Luci. Jedan od kreatora cijepanja ex YU, a usput mentor kasnije neposlusnom ucenika Milosevicu koji se okrenuo Rusima i ujedno poklekao pred suprugom Mirjanom.
Da je on i takvi kao bili dobri ne bih tridesetih godina zadnjeg stoljeca bili razbucani .....
Bio je prvoklasni Islamofobistima, kao I Dodik samo su razlozi drugaciji. Dodiku Islamofobija sluzi za hajducije, a Kisindjeru da protjerani Palestince
Idi pa mu reci
Ha, ha, ha. Ako ga ovo govedo hvali mora da je bio taraba. Milorade kakvi su to podočnjaci? Izgleda opet štitna proradila. Ona luči Milorade čovjeka. Mada ti i nisi čovjek. Akobogda ima da te pojede na brzinu.
Alija je bio najveci vizionar i da su Srbi i Hrvati imali sluha danas bi svima u BiH bilo dobro osim onih koji nisu u SDA.
Ko tebe sluša gico !!!?
Moja čundara bi bila realna izvodljiva i dovoljna Gorici
Eo i Kissingu i tebi 🍆🫶
može li dan proći bez tebe na portalima? e jesi mi dotužio, muka mi je više...
I Hićo je bio vizionar... I Karadzic i Milosevic, i Mladic, i Pavelic, i Mihajlovic, sve sami vizionari.. Isli su krvavom precicom do ostvarenja svojih snova.... Sada te iste pokusavaju ozivjeti raznorazni vizionarski bilmezi i hohstapleri, gradeci svoje kule i gradove na krilima fasizma...
Sto mu Dodo ne popusi dok je bio živ..
bila! dobro si rekao sada vise nisu
Reče ološ o ološu!
Ma hajde bgt. Ko više pada na Dodikove nebuloze. Mlijeko nije crno i . Sad razligu