Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce da slusa "aurlikanje". Na licima vidim da bi oni to najradije opet pomeli, ali eto, foluška valjda, ko oni fini.
kakvi licmejeri
Svaka čast za dolazak, njihov najbolji potez zadnjih godina!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Presretni što su došli, vidi se na licima.
Pazi Željko ispade ti mudo
Ne vjeruj Čettniku ni kad ti sa kamionom čokolada dolazi a o u ustaššama da ne pričamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sedmog maja 2001. godine vandalskim napadima prekinuto je postavljanje kamena temeljca za obnovu Ferhat-pašine džamije u Banjaluci. Oko 4.000 prosvjednika kamenovalo je one koji su došli da prisustvuju tom činu, pri čemu je jedan Bošnjak poginuo, a veliki broj ih je ranjen.
jel uzeo abdest?
Iz očiju im skoro potekla krv od muke, ali valja glumiti finoću. Oni bi najradije današnji dan proglasili danom žalosti u rs-u.
Allahmubarecola otvaranje dzamije Arnaudije i mahsuz sellam Ismailu ef. Smailovicu.
Republika Srpska ima respekt prema svim lojalnim gradjanima bez obzira na vjeroipovjesti i u njihovom okruzenju vazduh je cist.
Jedini način da se objasni kako ih nije stid doći jeste da kažem da su srbi pa valjda i ne osjećaju sramotu kao jednu od emocija.
jel sejdo klanjao
ateizam zakon
absurdno da su srbi u prvom redu
Ko je ovqj muskarac sa plavom kosom?
Sve planski, da kao fol pokazu Svijetu kako su za suzivot, a prije par dana rekose da ne mogu da zive sa muslimanima. Kakvi licemjeri.
Tuzilastvo BiH mora pronaci rusitelje Arnaudije i ostalih 15 banjaluckih dzamija i sudski ih procesuirati. Imena i prezimena???
Treba nekad malo sevapa zaradit.
Sva trojica sa slike gledaju Željku.
A ona gleda gdje i onaj čelavac što drži blindirani kišobran.
bacaju prašinu u oči, prodaju muda pod bubrege...zar da im vjerujem. opet bi je srušili bez razmišljanja, takva je velikosrpska politika...