Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cedevita od ranije poznata policiji
@paziispadeti hahahaha
Ja sam se upravo dobro najeo, ustvari prejeo i sve to zalio hladnom Cedevitom. Pa da odmah krenem prema infektivnoj klinici? Šta vi mislite, Čulove?
Moramo ugasiti ove seljacine. Moramo svi zajedno ustati radi nasih djecaka koji su u bolnici, moramo svi biti kao jedan, ne smijemo dozvoliti da vlasnik prodje bez ikakvih posljedica.
Majoneza na +40 otrov u kombinaciji za najjeftinijom salamom ne gine ti bolnica...
I kugla stracatele...
Ja sam lično jedan od tih petorice dječaka, to što kaže da su nas "oni" vodili hitnom je šupljak, u hostelu nije nikoga bilo oko 2 ujutro tako da je trener morao tražiti broj od bolnice u Olovu na internetu, da nije njega bilo vraga bi nam bilo ko pomogao, svaka riječ koju je gospodin Čulov rekao je apsolutno š u p l j a.
KA’E HLADNU CEDEVITU
bio u ajdinovicima s djecom 3 dana prije ovoga....za dlaku se provuko ...uhh... jadna ova djeca! ali ne cudi me, jer tamo nikakve kontrole nije bilo. kad sam trazio da se zalim menadzeru zato sto nije radio aparat za kafu, aparat za sladoled, nije bilo peskira, itd. (a satro sve all inclusive), nikog nije bilo - gurnuli su konobare da upijaju gnijev gostiju... sramota!!!
E moj Čulove...
I njega treba kazniti zbog davanja ovako glupih izjava...
Ja sam ovdje bio 7-8 puta. Što ja nikad nisam dobio trovanje? Ovdje hrana najzdravije. Hebote ovo je kao život na selu. BGM
Pa o djeci govoris mammuu ti jebbbbem cuj prejeli se
Kako će hladna cedevita izazvat ovo? Ili prejedanje? Moguće da je tih jedenaestero djece pojelo još nešta, sladoled možda negdje uz put i sl. pa da je to uzrok, al optužit ih za prejedanje je sramota, ovog "ugostitelja" treba učiniti popularnim skupa sa ovom njegovom izjavom. Prejela mu se mater!
Virus povracanja i proljeva je masovno zavladao kod nas koji traje 3-4 dana
Kad drvosječe postanu hotelijeri i ugostitelji...
Pila djeca hladnu cedevitu pa povracala, e mamicu vam vašu profitersku SDAovsku sad vam cedevita kriva stoko nesposobna. Pokrali ste drzavu i napravili odmaralista da perete novac i još lažete u oči roditelje.
prejeli se cedevite