Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je vaš Dejton, mijenjajte ga pa da nemamo kantone, entitete, distrikte i sve će biti jednostavnije.
Samo Republika Bosna i Hercegovina
@HATOvegetira Haj ne pretjeruj i onih 6 je previse za vas. Ako posalju sve vlalja vam se seliti sa balakna. I nama i vama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neprijatelj BiH je dejtonski mirovni sporazum. Zato je bitno podrzavati politicke opcije koje ce raditi na novim rjesenjima. Morate shvatiti da vladajucim strankama nije u interesu imati funkcionalnu drzavu jer su previse korumpirani. Ne radi se ni o cemu drugom, sve ove “ borbe za drzavu ili entitet” su samo predstava da se odrzi status quo
@alenvilic upravo tako!
SEJDIĆ -FINCI-LJUBUĆ ...sve su to manjine to riješiti u paketu i staviti tačku na i. DOSTA VIŠE.
Imam i ja poruku za amerićku ambasadu: "ne jedite govna, mufljuzi bjelosvjetski"
Hajd razumijem ovog Sejdića, al šta hoće ovi Finici !? 😂
Komplikovano i zamršeno kao Gordiov čvor.
Samo neka nema rata,ja sam gladan pa šta,ne moram svaki dan jesti 🙄🙄🙄
a presuda vlastitog Ustavnog Suda! ma hajte molim vas...
Kad svi ostali pljačkaju,s pravom hoće i Romine,malo guzovače iz Budžeta ...
Posto mi kliks ne dozvoljava (i konstantno brise postove) da odgovorim na postove gmizavca bulevara koji se pojavljuje pod raznim imenima (i koji je vjerovatno tu sa kliksovim odobrenjem da zakuhava), ovom prilikom kulturno vam se naje6em mame. Bulevar, "prelepo i vecno" ti je6em sve po spisku :)
Pa vas glupavi Alija je kriv za sve jbgggg
Napusiteee se vi Ameri dobro nama 😄😄😄
Nego šta da radimo sa zagađenjem zraka, vode i tla ? Jedemo svjetske otpatke hrane koje nas truju i polako ubijaju. Za 30god. To neće ne biti važno jer nas neće biti !
Jedan čovjek jedan glas.
Ja ne znam sta to vi pricate kad ste vi pravili dejton.Ako zelite da se to desi onda morate srbe koji su jedini problem ovdje na silu navuci da bi se ovaj sejdic-finci poceo provoditi.
Nasli ameri da pametuju a crncima nisu dali da uđu u restorane i kafice do 1980 god. Hahahaha
Gradjani BiH su izgubili davno, kao što ste mogli vidjeti na CNN-u. Eto vam sad Sejdini i Bakirovi graDŽani, Draganovi uskoci i Miletovi hajduci, koji ne žele ovu državu, pa se karajte do sudnjeg dana.