Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da Čovketu ne ide baš po planu,zato sastanak juče u Zagrebu sa Krišto,Plenković a danas sa Mađarima😁🤣🤣🤣🤣
sve ide kako treba da ide, problem je da se iz BiH ne čuje glas Hrvata, tj nemaju svoj glas u vanjskoj politici BiH te svoje stavove iznosi samo 1 strana, tako da da, Čovke ide tamo gdje mu mogu omogućit da se glas Hrvata čuje na mjestima gdje treba.
Hrvati su prezastupljeni u BH institucijama u odnosu na njihov broj, najprivilegovaniji narod a rad sve protiv države gore nego Srbi u posljednje vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj je zajahao ovaj izborni zakon, i ne silazi, mora da im je ocito jako vazno...mamicu vam
0pet krenulo bombardovanje izbornim zakonom nositelja uzp europskih vrijednosti...
Što malo ne pričaš o Sokolu, o Aluminiju, o Radobolji u dvorištu, o izgubljenim sudskim spisima . ....
Sta ima mađarska sa izbornim zakonom Bosne???
Dragan Izborni zakon Covic , bem te usta čmrljava
Nek madjari, Hrvatska, i ostali primjenjuju takav zakon u svojim drzavama koji podržavaju. Treba im ici u kontru i insistirati na demokratskim biranjem, jedan predsjednik, jedna drzava.
E Ovo je jedan baš pravi evropejac zagovarac svih zapadnih i demokratskih načela....npr da glasamo ali da taj glas ustvari ne vazi jednako to je stvarno predivno
Sa pravim si se sastao !!!
Zakon Lijepe nase primjenit u BiH zbog ljubavi sa hrvatima i boljitka za sve nas
OVO osa, MUP CIA mora uhapsit , kršitelja ljudskii sloboda. Fašista hoda slobodno , još traži nekakvu izbornu listu .Svi su ljudi u Bosni slobodni koga ce birat , a on bi Aprhejd ,nije ovo Afrika GLUMAC .Nego bolje se predaj sam .
razgovaramo o rasnom zakonu i fasistickom putu 🤝
Pa sta trazite samo po Madjarskoj🤣🤣🤣
Ne možeš ovoga Jugošu otjerati u penziju, nema boga. A lik ima 68 godina,
Boji se ako ode u penziju da ce crknut..
Jesu li opet krscanske vrijednosti, ili je sada nesto novo?