Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažeš lisac jedan
Ja kao hrvat iz Sirokog Brijega uvijek glasam za Komsica jer je iskreni hrvat patriota BiH
Predan kriminalu i izvlačenju para iz javnih kompanija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zašto je ovaj ratni zločinac i upravitelj logora na slobodi?
Vrijeme je da i Čovo kaze nesto pametno haha..
krivousta lazovcina
Ne čestita dan državnosti najveći sin bosanskih Hrvata i dozivotni lider i predsjednik kojeg podrzavaju svi Hrvati Balkana, ali će čestitati 9 . januar riječima "Čuvajte Republiku Srpsku, svi vam mogu zavidjeti..." - zavidjeti kako su etnički očistili svoj entitet od Muslimana, pa i svoje "braće" Hrvata i ostalih.
Kazes "Potvrdjujemo...", a ko ste to VI, u cije ime govoris? U ime tebe i tvoje podvojene linocnosti? HDZ-a? Hrvata? Srba? Izdajica? Upravnika koncentracionih logora? Robovlasnika? Secesionista? Budala?...
A onih 6 godina te čeka poštovo ti ili ne !
Ja mislio sanjam, kad ono kerina laže
Onda ne poštuješ Ustav, jer ne postoje ''kontsitutivni'' nego KONSTITUENTI, a vi koji ste zajedno sa ostalim prevarantima podmetnuli lažno prevedeni Ustav i godinama krili original trebate na doživotnu robiju zbog pljačke i izdaje države. Završićete na smetljištu kad tad.
Čovke je u pravu, BiH put samo treba biti EU i da postanemo pravna država gdje če svaki čovjek biti zaštičen, ali to se nesviđa raznim radikalima koji bi htjeli da BiH postane Rusija ili Kalifat. Zato su se digli na zadnje noge, ali džaba vam naša Domovina če postat dio Europske familije a ne istočnih i bliskoistočnih rupčaga.
Ne kaže se poštujemo punu ravnopravnost bla bla bla, nego Sretan vam Dan Državnosti. Od tvog europskog puta stigli ste samo do Haga, by the way.
Cova uvijek ko burek u svemiru, jedno ga pitas drugo odgovara. Dragane hoce li Aleksandra Prijovic imati koncert u Kosaci uz pesmu Legitimno.
Slobodno čestitaj Čovke, neće te Dodo ružiti
Koja "evropska" BiH. Sa zakonima u kojoj glas nekoga iz Hercegovine vrijedi visestruko vise puta nego moj. Sa zakonima o kleveri i stranim agentima u RSu. Sa zabranama organiozvanja svecane akademije u Banja Luci ili pristupa muzeju u Mrkonjic Gradu? Sa nemogucnoscu rada porezne uprave tamo gdje tvoj kradeze vlada - drugim rijecima sa nepostivanjem elementarnih zakona.
Negova stolica ga natjera da ovo prevali preko jezika.
Mars u pm krivousti..
Dbgda mu sve pocrkalo a on gledao.
Pametni i legitimni ! Bosanski nazovi hrvat !!!