gooUser1689509128
Spol
Muški
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
16.07.2023.
Komentari
41
Komentari korisnika
Gradimo mostove pomirenja, promovišimo mostove kao simbole mira i povezanosti naroda BiH. Mostovi su naši simboli, rekoše/napisaše/nacrtaše na čestitici dana kada su odlučili da sruše sve i ubiju sve Muslimansko. Prisvojiše most u Višegradu kao svoj simbol, simbol svojih djela/odluka sa kojeg je bacano 3000 Muslimana u Drinu nakon što bi ih izmučene, silovani zaklani... Na to šuti vlast.
Naravno da je sarkazam, da svako ima svoj komad zemlje i proglasi sebe kraljem opet nam nebi bilo dobro, neko bi nam za nešto bio kriv.
Ljudi gdje vi živite, naravno da je preko 1000KM u FBiH, 619 + 8x 41 topli + 53 prevoz = 1000KM. E sada kako nema ni jedan mjesec 41 radnih dan, fino ostaneš i radiš duple smjene, pa da, hoćeš 1000KM može...radi.
Molim bez sarkazma...kako se išta može dogovoriti bez dobrog vina uz radni ručak/janjetinu negdje u konobi na planini...kako? Valjda treba ići redom, korak po korak, kvalitet prije kvantiteta.
Sta ste uradili da ovaj narod koji je pretrpio genocid u svakom ratu duhovno,biološki,meterijalno i na bilo koji drugi način ojačate,date mu volju i sredstva za život,ojačate ga da nikad više ne doživi genocid.Jese li išta naučili,u svakom ratu ovaj narod kolju,ubijaju,siluju,protjeruju. Niste...Postavili ste u svaki sokak kabadahiju da crpi i ono malo života što je ostalo.I još ste podebljali onu metu na čelu svima proglašavajuci nas Turcima.
Naravno da hoćemo, čim se podjelimo kao Švicarska, opštine postaju države, u svakoj opštini diktator...teći će nam med i mlijeko, bićemo slobodni da radimo šta god želimo u svojoj državi.
Zna se ko se pita u BiH, preCednik kaze Srbi i Hrvati se pitaju, nikad više Turci.
Bojkot kupovine od onih koji podržavaju fašizam, to je naša borba, jedino što možemo. Ne dajte im sredstva da nam uništavaju živote, ne zapošljavajte ih, ne podržavajte ih ni na koji način.
Dogovoreno unišenje razdora i nemira političara sa obje strane među normalni narod pred izbore. Ako nešto kažete dokažite to.
Vi koji dajete minuse a Muslimani ste, svjetite se Murata Badića koji je ubijen u Banjoj Luci. Sigurno ga je štitio MUP kao što je štitio danas ove. https://www.klix.ba/vijesti/bih/punih-15-godina-nakon-ubistva-murata-badica-u-banjoj-luci-niko-nije-odgovarao-za-njegovu-smrt/160504154