Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo? Ovom malo para pa se poceo baviti i sezonskim poslovima branja grozdja. Covic dnevno obere 500 kg grozdja, primi ruskog ambasadora u Predsjednistvu, sastane se s Kolindom, obidje Stozer HDZ-a u Ljubuskom i otvori javnu kuhinju u Mostaru. A mi neradnici se pitamo odakle mu onoliko bogatstvo?!
@politika.je A pretpostavljam da i Covicev dan pocinje u 3.45h ujutro, a u 7h je vec na poslu gdje do 8h procita 800 mailova.
A sto ne kaze da je satnica cak 4 km u tom istom vinogradu... i to vecinom raja iz Nevesinja i Opina beru... Hrvati odose gdje je veca satnica preko granice...
4 marke bez obroka, 3,5km sa njihovim obrokom
satnica
Ovaj bere grozde, onaj krompir vadi pa u tackama voza, ona bere zaru - koprivu, garant se neki poticaj za poljoprivredu treba djeliti ...
Eto evropa nas hoće samo se mi nešto nećkamo, kao tražimo bolje uslove od evrope🙄🙄
Čović ne postoji, ovo su samo dvodimenzionaöne slike nekog izmišljenog misterioznog lika postavljene na određena mjesta kao reklamni potez.
Bio bi red da balkanski kmetovi konacnn izumru.
Otjero si po hrvata iz njihove domovine bih odvajajući im djecu u posebne škole i ubjeđujući ih da je hrvatska njihova domovina jer ova nevalja a pričaš o parasistemima kojima si najviše sam kumovao.
Zna li možda neko ( ili ti netko), gde nestadoše dokazi iz prvostepene( prvostupanjske) osuđujuće presude stožerniku za kriminal..???
Zaje*vaju se i kradu 20 god i sad kazu sve je do njih. Sad ce sirotinja da vraca lovu koju ste arcili. Jos ce ta fukara da vam klice. Sve je to po zaslugama. Banglades u Evropi.
Špirke kopa krompir, Čović bere grožđe, bakir pakuje tops... jah... sve nauzumbila !!!
mraka
Aha, čekaju nas otvorene bulje, samo treba biti dovoljno ljigav i ukliznuti unutra
Slika br8: "prijatelju moj e ovoliki sejfoni"
Dragan Covic, vodja hrvatskih iredentista u zapadnoj Hercegovini, svojim populistickim potezima poput branja grozdja, otvaranja trafo stanica, igranja kojekakvih humantiranih utakmica, nastoji prikupiti poneki politicki poen. Ne shvata Covic da on predstavlja svega 11% ukupnog bircakog tijela u FBiH. Nece drugih 89% gradjana koji ne glasaju za HDZ biti taoci ovog Bobanovog iredentiste. Od 2018 pod naletom ujedinjene ljevice, HDZ ce u opoziciju, a sa njima i Alijin sin, kao njihov partner.
@ante k Ljevica koja se brine o jednakosti svih, gradjanima, o tome da se ne prebrojavaju krvna zrnca glasaca i da dolaze sposobni umjesto podobnih, da nema terora manjine nad vecinom i obratno, da se bori i za radnicka prava, liberalizaciju itd. Svedska je uspjesna jer je decenijama ljevica je vodila. Pogledaj Grcku koju su desnicari vodili ili Portugal. To je propalo. Kada god konzervativna, desnicarska ili profasisticka vlast dodje, tu nema napretka. Sa takvima niko ne voli saradjivati
@ante k Vidimo kako je Hrvatska napredna pod HDZ-om, cak i Piranski zaljev izgubise. Osim Svedske, bili su Finska, Norveska, povremeno i Njemacka pod SPD-om. Bila je i Velika Britanija pod Laburistima nekada i vrlo uspjesno funkcionirala. u Austriji je vise decenija bio na vlasti SPD. Isto su vladali. Sada su skrenuli u desno.
https://megafon.ba/spin-se-spinom-izbija-bravo-maestro-dragane-covicu/
Jedva ceka EU tebe Baketa i Dodika i vase uhljebe. Ako mi ne udjemo EU ce se raspat. Ajd ba Covicu sta to EU ima od nas ajd iskreno reci? Sve ste opljackali nezaposlenost naj veca u Europi korupcija u policiji sudovima ,industrije nemamo nemamo nista. Turska jedna od bogatiji zemalja u Europi pa ceka ulazak preko 30 godina eto mi cemo s tobom i ekipom. Prica za ovce pred sisanje.
Nemam namjeru da ista insinuiniram, ali fakat mi je smijesna ova fotografija na kojoj Covic drzi grozd (isto mudo), a Borjana hoce da ga ubere i pri tome se i Covic i Borjana smiju. Sta smiju, crkose od smijeha!
kaze borjana:vidi damu prava pionirska :)))