Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod i Pravda će pobijediti SDA respiratore ...
@Afrlm pa ne mogu klix anketu da pobjede protiv SDA a da pobjede izbore koje ce SDA nastimat hahahah bjezi tamo ne rise Hadzije ti Dine.
Pobijedio za 1% a trudili se maximalno slali na viber grupe da se udje glasat pravili vise accounta,hahahaha slucajno mi se zadesilo da mi je rodjeni brat clan NiP hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja još nisam nikad čuo ima novca,a milijarde se vrte?Uvijek kuknjava i sadaku tražiti po svijetu!I da zvakaće gume treba kupiti neće biti para!Jedino kad su derneci i kupovina službenih auta u pitanju,tad ima novca iz kako se kaže "tekućih rezervi"?
Hocemo elektronsko glasanje da pometemo bagru!
Svi su oni isti!
Mogu jedni izbori i bez para,ne trebaju ni promidžbe....NAROD ZNA za koga će.
pobjedjuje ko ima pare zadnjih 25 godina i pobjedjivat ce narednih 25 godina i mi tu nista ne mozemo
Čemu izbori kad ni protekli nisu implementirani. Kolik znam i federalna vlada i dosta kantonalnih su još od prije izbora kao da izbora nije ni bilo.
Opet nema izbora u Mostaru. Cak ih ima i u Pjongjangu!
Molim CIK da objavi transakcijski račun i cifru ako hoće da uplaćujemo.Volje imamo,para imamo,ali nemamo broj računa i ne znamo koliko treba para...
Cuj nemaju para..nemogu da vjerujem..
I ponovo nema izbora u Mostaru...
sve ok samo da li neko zna gdje nam je esed radeljas,hoce li ga biti na izborima,naravno sa vrecicom od lidl trgovine
Ma šta će drugo biti nego fali novac