Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vam je istinski stalo do zastite bosnjackog nacionalnog interesa...izbacite iz svojih redova dezertere ratne profitere i one s kupljenim diplomama...ako se barem javno ne distacirate od takvih...nosit cete etiketu materijalista po svaku cijenu...jer takvi rade protiv drzave a samim tim i protiv bosnjaka...primjer zukic causevic jusuframic arslanagici cengic i mnogi drugi....
Garantujem da skoro niko od njih nikada nisu odrzali predavanje u drugim zemljama evrope osim po ovim nasim vrletima
@Putnik81 jesu.Šta ćemo sada sa tvojom garancijom?
Mahmutćehajić je prije 10 dana držao predavanje na Cambridgeu.
ako nema bre fahre nije to onda bosnjacki skup intelektualaca ...
Ako je ovo bošnjačka elita onda šta ima koga čuditi sve ovo što se dešava i cjelokupno stanje bošnjačkog naroda.
Gledaj Djikanije sto sizofreno cvili i mumla kad se spomenu Bosnjaci.Mozete samo da nam ga podudlate.Mrs na svoj Djikanski portal.Izvinjavam se,Djikanija nema portal.
Zar mi imamo intelektualnu elitu haahah jos elita upala im ki..a
Naslov za Nadrealista :D
Heh intelekta teško nama. Već 25 godina se prodaju za neku sitnu lovu i moral i etiku šute na sav lopovluk i sve to za par stoja maraka a za nos ih tih istih 25 godina vucaju likovi koji nisu zajedno 100 stranica pročitali.
Pitanja iz 19' vijeka od kada je koncept Bosne bez Hercegovine nemoguć. A tu su i tri naroda. Sva sreća da su bar ti narodi na visokom moralnom nivou, puni uvažavanja jednih prema drugim.
Kriminalci koji se slabo snalaze ☝️
Kriminalne aktivnosti pod okriljem vjere ....☝️
Ovim je sve rečeno: Mi pokušavamo napraviti jednu viziju moguće Bosne i da definiramo kako bi izgledao taj identitet bosanski, identitet bošnjački i naše relacije sa drugim etničkim skupinama u Bosni i naša pozicija u savremenom političko-povijesnom kontekstu", rekao je Lavić. Skup broj 9!
Kriminalni skup i sastanci ☝️
@dasamznao2 Zašto?
Imal šta konkretno ili samo klasično palamuđenje?
Nema vise elite. Zahiragica zovu na Krug 99, eto na sta je ta elita spala
Kakva sramota,ljudi "školovani" po Travniku,Kiseljaku i Ilidži se smatraju intelektualnom elitom..BiH ce se raspast jer kičma svake države jaka klackalica seljastva i građanstva.U BiH građanstvo bježi van ,ostaje seljastvo koje popunjava ta mjesta.Država je preživila ratove i ratove ali seljake nece,nazalost..
@gooUser1553794602 da li imaš biografije učesnika, pa znaš gdje su završili fakultete? Ili samo pretpostavljaš na bazi ničega?