thekupus
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
09.04.2013.
Komentari
2253
Komentari korisnika
Kakvi vinkovci, o čemu ti ??
U međuvremenu su šine prema Mostaru u potpunosti obnovljene.
Citiraš članak iz neke 2011. godine, naravno da nisu vozili putnike dok je SDA bila na vlasti. Već godinama te garniture stalno voze, to su oni Talgo vozovi na liniji prema Mostaru.
Samo još srediti glavne kolodvore u Sarajevu i Mostaru. Očistiti ih, okrečiti, izdati prostore nekome ko će otvoriti dostojanstven kafić i prodavnicu, umjesto sadašnjih smrdljivih ćumeza. Svake godine sve više putnika prolazi kroz ova dva kolodvora, a godinama se ne održavaju. Čak ni klupa za putnike nema.
Imamo odlične vozove, talgo i končarovu elektromotornu garnituru. Središnja infrastruktura od Sarajeva do Čapljine je obnovljena, a to je potez s najvećom frekvencijom saobraćaja. Veliki broj ljudi koristi ovaj prigradski voz, tako da je logično da će uložiti u bolju infrastrukturu za te ljude. Ne treba baš sve pljuvati.
Da smo se imalo više otvorili u prvom poluvremenu, bilo bi 6:0 za njih na kraju. Protiv onakve ekipe nemoguće je i braniti se i napadati, pogotovo s igračima poput naših koji izgube snagu u zadnjih pola sata
Pa biće dizanje kompletnog asfalta, o čemu pričaš ti
eh, da je samo pola ovih komentatora bilo na dženazi
u kojem si safu bio?
Ne samo to, već su svaku poruku o svom kriminalu počinjali selamima, a određene malverzacije su dogovarali za vrijeme putovanja na hadž! Uključili i ženu svog vodiča sa hadža, preko nje osnovali fantomsku firmu koja je dobila korištenje javnog parkinga. I sve govorili "hvala dragom Allahu". Sve zabilježeno u porukama.