Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istorijski apsurdi, nacipartija u kojoj su glavne uloge vodili austrijski desničari je kao jedan od ciljeva u 2 s. ratu imala istrijebljenje srpskog stanovništva .. a ovi se bratime sa njima .. koji vam je q__rac indijanci?
zar muslimani misle da nekoga u eu interesuje njihovo misljenje?..pogotovu bosnajka koji su gola bijeda i samo kmece sadake....aj razumijem da je ensto rekao neki bogati seik iz katara...ali koga boli kyrac za misljenjem nekog muslimanskog golje iz bih???
@AntiEmotivan Juce si otvorio konto a vec imas preko stotinu komentara. Vrijeme je da letis van.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek austrija jede govna u svom tanjiru
Baš je ovima stalo do RS-a, ali ko vjeruje neka vjeruje kad mu tako odgovara.
budjenje fasizma ..... nije ni cudo sto se sastaju samo profashisti sa profashistima ... i sire svoje neugodne mirise ... to mora biti porazeno opet u europi da bi bilo i na balkanu ...
BiH je jedna od rijetkih zemlja koja pored svojih rijeka i izvora uvozi flasiranu vodu, svoje sume uvozi cackalice i pored svojih partijskih vojnika uvozi paravojne formacije!!!
Pa ovaj bi se treb'o zvat' Denis Gratz, ne onaj naš mislilac...
Johann Gudenus je prošle godine oženio Tatjanu iz Banja Luke po običajima Srpske Pravoslavne Crkve
Ahmed Husagic je u politickom zivotu Austrije veoma bitna figura. Nije uopste vazno sta misle neki anonimusi na vlasti kao sto su Strache, Gudenus ili Kurz. Visokopozicionirani Ahmed njih kontrolise.
Šta drugo očekivati od političara sa završenom srednjom zubarskom.
Opet kmecanje oko 9 Januara alo mante se corava posla
Misljenja sam da vec trecu deceniju od Dejtona, velika vecina gradjana nema osnovno predznanje u kakvoj drzavi zivi, te da su kao takvi pogodno tlo za manipulaciju. Oni ne poznaju svoj Ustav, svoja prava, sta su to institucije, sta je izvrsna a sta zakonodavna vlast. i mozda najbitnije, kako se donose zakoni. I to je osnovni razlog zbog cega u institucije nije uveden red i zbog cega je to najbjedniji dio Evrope.
Kaze SDP.
Kakvi retardi hodaju ovim prostorima da ne povjerujes. Covjeku je zena iz Banja Luke i slucajno se nasao u Banja Luci na cirkusu zvanom 9.januar . A ovaj idiot iz SDP samo je marioneta koja pokusava da ukopa drugog da bi uzdigao sebe (U ovom slucaju ukopavaju desnicu da bi porasla popularnost SDP a). Bosnjo jadan si
Johanna Gudenusa konjino pa zar izdat brkicu? Pa bar je on znao sta je najbolje.
zar muslimani misle da nekoga u eu interesuje njihovo misljenje?..pogotovu bosnajka koji su gola bijeda i samo kmece sadake....aj razumijem da je nesto rekao neki bogati seik iz katara...ali koga boli kyrac za misljenjem nekog muslimanskog golje iz bih???
Visokopozicionirani funkcioner austrijskog SDP-a Ahmed Husagić hhahahahahahahahahahhahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhhaahhahahhahahahahaahahhaha. Koja je funkcija Husagica. JA kako znam on pusta po kaficima muziku DJ Ahmed hahhahahahaahahhahahhhahah Visokopozicionirani funkcioner austrijskog SDP-a Ahmed Husagić
@sara101210 Ahmed a li nije neki milorad,tihomir....
Srbi definitivno posrali se na onu priču o partizanima i srpskom antifašizmu... sad se vidi, sad se zna ko se kome dopada. Srbi su uvijek biki skloni Nacistima kako kroz saradnju Srbije sa Hitlerom vlade Milana Nedića 1941-1945,saradnjom četnika Mihajlovića 1941-45 , te načinom ratovanja tzv. JNA i tzv. VRS 1991-1995
@dikobraz pa vidi se sad ko je sa austrougarima i nacistima jbt ti dodik tromajku nepismenu
@EuropeCrusader srbi su vodeci fašisti u Evropu od 1941 pa na ovamo ,samo što su 1945 do 1989 bili u ilegali