Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POKAZALI SVIM KLUBOVIMA NA BALKANU KAKO SE IGRA FUDBAL ZNACI SRCEM DO ZADNJE SEKUNDE.
Na Mamićevoj strani je Bog, jedino tako objašnjavam ovo čudo,
Gdje su oni a gdje mi..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mamića za Hrvatskog člana predsjedništva BIH,misto onoga Komšića ,bolje bi bilo! 😀
OK,kako ti to voliš reći,ali taj način i pravilo minimiziranja uspjeha od strane nekoga tko nije tvoj prvi izbor ili čak tvoj tzv neprijatelj,to je takva bljuvotina,pa čitaj sam sebe i divi se sebi ali u jutro se umij i pogledaj u zrcalo,..paćenik sa dna kace,..
Dokaz da je Mamic trebao biti predsednik NS BIH ? Svaka cast !
Bravo.....
Lijep pozdrav iz Rijeke svima u Sarajevu, odlicni ljudi!
Cestitke Dinamu svaka cast,a gdje smo mi vise i ne pratim nasu PL
Respect Mala Hrvatska opet mrsi racun velikima
👍
MAMICU SOTONO GOTOVO JE GOTOVO BRAVO SUSJEDI KAPA DO PODA PS MA TA CE ENGLEZI 🤣
Pjanic nestas igra kanom trci potpiso za Barselonu pjeva mi Serif na Fejsbuk postvio.Treba ovaj trener kako god da mu je ime postaviti klupu u praznoj sobi i staviti pjanica i ostale manekene da gledaju ovu utkmicu avaki dan od jutra do mraka.
Nema senzacije kada se igra i trči, a pri tome zna šta hoće. Svaka čast momci potpuno zasluženo.
Bravo dinamo
mislim kome je senzacija,jedino neupućenim i pristranim novinarima Klix-a i Bih medija,pa nije Dinamo Vrbanjuša ili Sarajevo,..ekipa alpari Totenhemu u svemu,hajde mi ti sada objasni u dvije viđene utakmice gdje su Englezi bolji,dali dva gola iz dvije Dinamove greške,u ZG grešaka nije bilo i sve jasno kao dan,jedino iznenađenje su bile Dinamo greške u Londonu,..
e jbg sad, ok dinamo jeste jak klub i sve ali realno - izbaciti totenhema jeste senzacija ili u najmanju ruku veliko iznenadjenje, budimo realni malo
Ja nestvatam stavarno sta mjesate bih klubove ka sto je zeljo i sarajevo kad dinamo ostvari veliki uspjeh sta ima bih nogomet veze sa hrvatskim nogometom.Sve u svemu nadam sa da mamic preuzme klubb tipa zelju u bosni.
Kad je trener iz zatvora bolji od Mourinha😅
Svaka čast Dinamu.