Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to razlika ,umjesto da pomogne potrebitima on cisti dzamijski wc!Dobro, muslimani i inace nikome ne pomazu osim drugim muslimanima, i to ponekad!Zato ovamo kmece i traze sadaku od krscana, dok njihovi lovatori druge muslimane tretiraju kao stoku a lovu daju samo za dzamije!Tu su pametniali ipak prokuzeni; cak i na zapadu!
Koga briga. Vijest je ako u danasnje vrijeme ispravnih mozgova neko ne vjeruje u bradatog cicu na oblaku.
Tako mi Allaha nema nikakvog bradatog čiče na oblaku. Ko ti je to pričao, doveo te u zabludu pa si sada ćafir.
Sta koga boli .u.ac koje je on vjere?I on i Salah vec, potenciranjem vjere postizu kontraefekat!Sta sve katolicka crkva radi preko Caritasa, domova za siromasne, alkoholicare itd pa niko to ne povezuje s vjerom!Nisu ni u Kairu ni u Dakaru!Ovo je evropa, i mogu samo suprotan ucinak proizvest!
@stern Da i silovanju djecice sirom svijeta i sticenju tih monstruma. Katolicka crkva je opljackala cotav svijet i time postala najbogatija institucija na svijetu. Neki dan slusam katolickg teologa i profesora na Georgetown university gdje prica o sex skandalu i kako je se katolicka crkva kao institucija izdigla iznad same vjere.
@KaOxLoJxUxBubregu Najveci poslodavac u Njemackoj, npr, je katpolicka cekva!Rade fenomenalne stvari i nikakve afere, koje su dakako za osudit, ne mogu baciti sjenu na ogroman karitetivni rad !Pomaze se svakomu, bez obzira na vjeroispovjest!Toga ima u svim vjerama a u islamu je pedofilija legalna!Imas videa gdje 60 godisnji sejhovi zene curice od 11 god!Dakle, prvo to zabranit pa polako u oporavakA!Rkc ce se obracunati s tim pojavama!Uostalom, katolika je za 230 mil vise u zadnjih 12 godina
Znao bih i ja lijepo zivit al fali samo prihodi kakvi.
Allah ti se smilovao. Dođi u Bosnu i otvori nam jednu džamiju, a mi ćemo čistiti toalete poslje
Hoćeš i ti fabriku?
Predji kod nas u krscanstvo da pravimo aušvic i masakre!!
Islamisto miran budi.
islam uci poniznosti..ugledat se na ovog covjeka.
ponizan da, ako si siromašan..al ako imaš milione, spuštat se na ovaj nivo..čistit govna neke fukare
Islam ce zasigurno pobijediti, ne macem i ubijanjem ,nego ovakvim postupcima velikih i obicnih ljusi
Haha :D
Klix je vjersko-huškački portal.
klix > saff
Nije čudo što su lovren on i salah prijatelji... Vjernici su uvijek bliski jedan drugom
Već vidim kako kod ateista i komunista tlak raste
Puca im cir na zelucu
Ebo majku svoju, bolje da pravi logore i masakre. Majku ebo svoju ludu, stvarno nije normalan, a stvaro je prosvirao. Pobit sve, bez pitanja, ludilo stvarno
Respekt..ceni svoju veru...veliko postovanje ...
Mane se ne bi uklopio u bosanski islam
Slava mu nije udarila u glavu,normalan čovik