WoodyW
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
03.01.2017.
Komentari
1808
Komentari korisnika
Samo naivni mogu mislit da sve nije smisljeno u suradnji s vrhom sudske ili izvrsne vlasti. Pustili ga it Kroasana kad su ga imali i sad ga kao BiH treba ganjat, hau jes nou.
Ocekivano. Kad je clankopisac pisao odmah nakon utakmice da ce propustit bar dvije, vec tad ga moradoh ucit poslu. :B
Zato si ti kao zastupnik u dvije drzave prihvatljiv. Izgori.
Nek si prebila dedu.
Automehanica, elektricar, vodinstalater, frizer - ako znaju radit posao, mogu zivjet ko direktori svemira. U doba najvece krize, oni imaju posla. Sad varioci posebno. Kriminalisti, politolozi, filozofi... zali boze potrosenih para, vremena i zivaca na fakultet. Stranacki kadar zauzeo pozicije, a ni u njemackoj vas niko ne trazi.
@vxvx Bas nenormalno ocekivanje da ces od svog posla moc zivit. Potrosacka korba u BiH je 1800 KM. Samo osnovne zivezne namirnice, za prezivljavanje. A gdje je zivot?
Ima pristojnih poslova za stranacki kadar i za 400 KM plate za ostale. Ima, kako nema. Mater vam, jos malo pa cete uvozit radnu snagu iz Afrike ili zatvarat "biznise" Sve gazde bez vizije. Izrabljivaci.
Ne znas jesul naporniji LGBTPickematerine ili ovi sto se boje da ce se zarazit ako se dvije zene ili dva muskarca vole. Aj sjasite svi s uvrijedjenoscu, uvrijedim vam nanu grbavu.
Oblozite casu iz koje pijete sok. Popijte i izvadite foliju. Taaa-daaaaa, casa ostaje cita. Mater vam. xD
Kako lijepo selo. Zeleni raj.